torsdag den 1. januar 2015

SIDE 9 PIGER PÅ MIN VÆG

God morgen og velkommen i det nye år, 2015.
Vågner du og har ondt i dit hår idag, kan jeg oplyse om, at det har jeg ikke.
Jeg holdt en rolig Nytårsaften hjemme hos mig selv, fik et glas rødvin til min mad og et glas champagne da klokken slog 12.
Så jeg kunne stå op imorges ved 7-tiden og køre til,,,, næ bageren holdt lukket. Så jeg måtte op til Statoil som nu havde den store mulighed for at vise, de virkelig kan bage bedre brød end bageren. Men den chance udnyttede Statoil ikke, men benzintankens ansatte har heller aldrig stået i lærer som bager, så hvordan i alverden skulle de også kunne bage bedre brød end en uddannet bager.
Derfor er Statoils brød kun en nødløsning de to gange årligt hvor bageren holder lukket, og det er 1.Juledag og 1.Nytårsdag.

Igår aftes fik jeg afprøvet mit ny indkøbte apparat, denne frituregryde. Der har jeg gjort et godt køb hos Elgiganten.
Når man før i tiden tilberedte pommes frites i ovnen blev de bløde og man gad ikke spise dem. I denne frituregryde bliver de sprøde og lækre, så nu glæder jeg mig til at lave andre menuer i gryden.
Og så fik jeg set 90 års fødselsdag . 
Jeg har gennem nogle år fejret Nytårsaften hos nogle andre, hvor man ikke kunne få lov at se denne komedie.
Så det var en fornøjelse, da jeg igår aftes kunne sætte mig ned med en flaske Champagne, og skåle med James når han løb rundt om bordet for at skåle med Miss Sophie.
Mange har forsøgt at gøre ham kunsten efter og endda forsøgt med en ny version af 90 års fødselsdag, men ingen absolut ingen kan overgå James eller blot komme i nærheden af hans talent. Den originale 90 års fødselsdag er en så genial komedie at man stadig kan grine, og det øjeblik jeg altid venter på er når han drikker af blomstervasen og udbryder:
Kill that cat.
Men nu er det blevet torsdag d.1.Januar 2015, et helt nyt år har netop taget sin begyndelse.
Og nu hvor jeg har sat gang i årets første omgang tøjvask, har jeg foretaget nogle små skift i anledningen af det nye år.
Gennem 2014 har min Brygger veninde Linse Kesslers kalender hængt ude i min entre, og det har været en fornøjelse at komme hjem fra arbejde og kigge på hendes 12 billeder.
Men nu måtte jeg tage afsked med denne storbarmet blondine, og erstatte hendes kalender med en ny.

Den nye kalender der nu har fået sin plads i min entre, er Ekstra Bladets Side 9-piger.
12 smukke piger skal nu følge mig gennem 2015, de 10 af pigerne kender jeg ikke. Men de 2 andre, er mine smukke Facebook veninder Nicole Brøggler som byder velkommen til 2015 som Januar pigen, og så er det Jessie Jensen som slutter året af som December pigen.

Og så er der min gode gamle Facebook veninde Susan K.
Hendes kalender købte jeg i 2012, hun er for lækker til jeg bare lige vil smide hende ud.
Så hun får stadig lov at blive hængende på min væg, her i min stue.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar