mandag den 1. april 2013

SOCIALISTERNES HÆVN OVER PENSIONISTERNE

Igår aftes tog jeg i biografen for at se, den nye danske komedie: DET GRÅ GULD.

Vores Røde Regering kan ikke være bekendt at behandle vores ældre medborgere så nedværdigende.
Tænk på, de igennem et helt liv har passet deres arbejde og betalt deres skat, nu er de blevet gamle, gået på pension, og skal til at nyde godt af velfærden som de har været med til at opbygge. Men denne velfærd får de ikke megen glæde af, de ældre bliver ærligt talt pisset op og ned af ryggen, og skal finde sig i, at blive kaldt ældrebyrden. 
De får at vide vi sørme ikke har råd til at give dem en menneskelig behandling, for vi skal spare. Samtidig sender vi skattekroner til Zimbabwe, som havner i Robot MugAbe's lommer.
For det er jo hvad vi ved og gang på gang er vidner til, at de skattekroner vi sender til de varme lande, aldrig når derud hvor de kunne gøre gavn, men i stedet havner i de forkerte lommer.

Vi bør bruge skattekronerne til forbedringer i Danmark, tænke på vores egne og få løst vores problemer først, før vi sender penge til U-lande.

Filmen DET GRÅ GULD. Handler om nogle ældre mennesker der ikke længere vil finde sig i at blive trampet på, så de planlægger at røve en bank så der kan blive råd til at nyde livets efterår.
Filmen bærer dog præg af man så nødigt ønsker at blive uvenner med dem med de rigtige meninger, derfor kommer man aldrig derned i dybden hvor der kan diskuteres hvorledes man fra politisk side kunne forbedre livet for de ældre.
Istedet kommer problemerne til at fremstå som en tåkrummende vittighed.
Filmen kunne ligeså godt, være skrevet af et barn i femte klasse, som blot vil fortælle en fantasifuld historie om sin farfar og farmor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar