søndag den 27. november 2022

HVOR LIGGER HOTEL TØMMERGÅRDEN ?

 

Søndag er den værste dag, synger John Mogensen. Det kan jeg kun nikke bekræftende til, når jeg ikke holder ferie.

Søndag er normalt den dag i ugen, hvor jeg vasker tøj, og tager ud og får handlet ind. Og når man så skal i seng kl.18:30, er der ikke tid til at få, så meget andet ud af den Søndag.

Nu hvor jeg holder 3 ugers ferie, vil jeg sgu bruge mine Søndage på andet end tøjvask. Så da jeg stod op i morges, kørte jeg en tur i Bilka.


Det var såmænd blot et par småting jeg skulle have, og så gælder deres BLACK FRIDAY TILBUD og så i dag, i hvert fald, var det sidste chance.


Jeg købte denne hættetrøje, og det er bestemt ikke fordi jeg syntes der er noget at fejre, ved Danmarks deltagelse ved VM. Jeg køber kun trøjen fordi, jeg syntes den er pæn. 

Så hen til BILKAS BAGER, og købe rundstykker. I Struer har vi ikke længere en Bagerforretning, i 3 butikker kan vi købe bagerbrød fra Bageren ude i Sevel, og så er der Super Brugsens Bager. Det er alt sammen udmærket, men de slår altså ikke Bilkas Bager.

Bilkas Rundstykker smager bedst. 


Da jeg havde set GO' MORGEN DANMARK ville jeg ud at køre en tur, en tur til Hvidbjerg.

Det fordi på Facebook følger jeg HOTEL TØMMERGÅRDEN og Lørdag d.7.Januar holder de en fest, med Fadøl og Helstegt Pattegris. Så det var da træls hvis man skulle køre derop i bil, så kunne man kun få en øl.

Heldigvis kan man tage med toget til Hvidbjerg, så der er ingen ko på (F)issen. Og det var derfor, jeg i dag ville en tur til Hvidbjerg.

Jeg ville se hvor langt der er fra Hvidbjerg station og over til Hotel Tømmergården, det er en gå tur på 2 minutter. Herregud da ! Så jeg vil til fest i Januar, og mon ikke jeg kender et par stykker, der vil med ? 


Nu jeg var på udflugt, ville jeg finde et sted at få noget at spise. Jeg valgte, at køre en tur til Lemvig.

Ind på CAFE LARSEN.


Jeg bestilte en Bøfsandwich med hele svineriet, og en fadøl. 


I aften vil jeg nyde jeg ikke skal i seng kl.18:30, I aften er der SØNDAGS ÅBENT I LASSES LUFTHAVN. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar