søndag den 13. november 2022

LØRDAG MORGEN PÅ VÆRTSHUS

 

Står op Lørdag morgen, og ville se fjernsyn i mens jeg spiser min morgenmad. Men jeg har det skide Allente TV og Nordlys der levere Internet til mit fjernsyn, så der var intet fjernsyn. I al den tid jeg har haft Allente og Nordlys, har der dagligt været irritationer. 

Jeg vil skifte TV udbyder, så snart jeg finder ud af hvem der tilbyder Discovery. 

Når der ikke er fjernsyn, kunne jeg lige så godt tage på værtshus.


Det lille Apotek åbner kl.8, men der var ikke åbnet da jeg kom der op. Bubsi åbner også kl.8, så kunne jeg tage der ned.

Her skulle der være Billard Turnering, så de var i fuld færd med at gøre klar. Der var morgenkaffe og rundstykker, til de til meldte.

Jeg blev på Bubsi en times tid, og tog så op på Det lille Apotek. Værten havde sovet over sig, det er hvad der kan hænde.

Der var hyggeligt på Det lille Apotek, og nu er jeg sandelig kommet på tavlen.


Tænk sig ! På Mandag om en uge, er det min Fødselsdag. Mandag d.21. November fejre jeg min Fødselsdag, på Det lille Apotek i Struer. 

Jeg hører på vandrørene, at der kommer mange gæster. Den fest glæder jeg mig til, og tror det bliver en festlig Mandag. 

Gæsterne er inviteret til kl.9 om morgenen, hvor der i 2 timer er Rundstykker, en stang Wienerbrød, og øl til 10 kr. Jeg giver naturligvis en omgang øl, og måske en Bitter til halsen.


Jeg ville ikke bruge hele min Lørdag, på Det lille Apotek. Jeg ville hjem og have noget at spise, og nu virkede fjernsynet igen.

Kl.17 var jeg klar til at tage ud igen, først på La Boheme,


hvor jeg fik Grill Kylling, desserten tog jeg henne på LARSEN:


Så på Bubsi, men kunne mærke luften var gået af ballonen. Jeg fik 2 øl, og så kørte jeg hjem igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar