søndag den 20. november 2022

JULEMARKED PÅ SLAGTERIET I HOLSTEBRO

 

På Facebook har der gennem nogle måneder, været reklamer for Jul på Kronborg Slot. Jeg har været på Teknisk Museum i Helsingør men aldrig Kronborg Slot, så jeg håber deres Julemarked i år blive så stor en succes, at de gentager begivenheden til næste år. For i år, har jeg hverken tid eller råd til en tur til Djævleøen. Jeg håber at få tid og råd, til næste år.

Så må man nøjes med det der bliver arrangeret i Jylland, i dag var der Julemarked på Slagteriet i Holstebro. Det passer godt med, man så kunne tage på en hyggelig Søndagstur. 

Hold nu kæft ! Den ide var der mange andre, som også havde fået. For arrangørende var det en god forretning, i det entreen var 25 kr. Om pengene går til et godt formål, eller om de stopper pengene i egne lommer, stod der ikke noget om.


Der var så lang en kø blot for at komme ind i den store hal, det opgav jeg. Det var lidt nemmere at få adgang til den mindre hal, der var dog ingen siddepladser tilbage. Men det var dog så nogenlunde til at komme til, ved de forskellige boder.


Gløgg og Æbleskiver kunne man købe, bare ikke i samme bod. Der var kun en person til at betjene kunderne i Gløgg boden, så der stod man i kø. Der var hele 5 piger til at lange Æbleskiver over disken, der gik det hurtigt. Herligt for man kunne jo ikke nøjes kun med 3 Æbleskiver, de var lidt for gode, så kunne man hente 3 mere. 


Kageboden var umulig at gå forbi fordi det så nu så lækkert ud, og så kunne man købe 4 kager eller flødeboller og få den 5. gratis.


Så nu hvor jeg har 3 ugers ferie, og der med ikke skal tidligt i seng. Er der lidt god hygge, til de mørke Vinteraftener. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar