tirsdag den 22. november 2022

MIN 60 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

 

Ak ja ! For 60 år siden, blev jeg født på Rigshospitalet i København. Desværre var det et par mennesker, som af en eller anden grund, ikke ville/kunne blive mine forældre. Derfor blev jeg sendt på et Spædbarnshjem, og 1.Maj 1963 kom der 2 Jyder til København, og adopterede mig. De tog mig med til Struer, her har jeg boet siden.

Mine Adoptivforældre har aldrig lagt skjul på, jeg er Adoptivbarn, de måtte dog ikke fortælle hvem mine biologiske forældre er/var. Der skulle gå 50 år før jeg kunne få det at vide, og nu er der gået 60 år.

Jeg har aldrig haft en interesse i, at opsøge min biologiske familie, efter så mange år aner de sikkert intet om mig. Og så syntes jeg det ville virke sært, pludselig at stå og banke på deres dør. Men de 2 mennesker som gik i seng med hinanden, en Februar dag i 1962, deres historie er jo også min historie. Kun ved jeg de begge er døde, det samme er mine Adoptivforældre. Derfor har jeg i dag ingen kontakt med de fætre og kusiner som jeg har i Adoptivfamilien, jeg har aldrig følt jeg var en del af den familie. Engang jeg foreslog en Fætter/Kusine fest, sagde de til mig, de holder deres egne Fætter/Kusine fester, og derfor ikke har brug for mig. I dag har jeg ingen kontakt med dem, jeg er kommet videre i mit liv, og savner dem ikke.


Min 60 års Fødselsdag ville jeg fejre, desværre faldt den på en Mandag, hvordan kan man så fejre sin dag på selve dagen ? Jeg fik en aftale med Kromutter og Krofatter på Det lille Apotek i Struer, om at jeg kunne fejre min fødselsdag der. Hvorfor ikke ? Det kan da kun blive en festlig Mandag, på værtshuset.

Mandag d.21.November skulle jeg som aftalt, være på Det lille Apotek kl.8. Gæsterne skulle først ankomme kl.9, jeg havde ikke inviteret nogen, blot nævnt i mellem kl.9 og 11, giver jeg rundstykker og øl på Det lille Apotek.

Ud over kroens stamgæster, kom der faktisk en del gæster. 



Min kollega tog 2 Ferie/fridage for at kunne deltage, en kær veninde kom hele vejen fra Fjerritslev, og fra Vinderup kom der også en kær veninde.

Gaver fik jeg skam også:

Fra gæsterne på Det lille Apotek, fik jeg kolde kontanter, der varmer.


Susan fra Vinderup kom med denne flotte kurv, fra nogle af de mennesker jeg kender på Æ Bette Bar i Vinderup. Så der tager ud på Fredag, og giver en omgang øl.

Med den kurv bliver der nogle hyggeaftener i Lasses Lufthavn.


Tina kom med denne fine gave, Rødvin og Øl, og snolder. 

Og så en overraskelse, Mona & Claus fra Grenå var en tur forbi Det lille Apotek, en dag jeg ikke var der, fra dem fik jeg et Øl-kort.


De kunne desværre ikke deltage i min fest, men 1000 tak Mona og Claus, vi må finde ud af et eller andet sjovt sammen, til Foråret. 


Sikke en fest vi fik skabt på Det lille Apotek, tak til alle som deltog. I gjorde min 60 års Fødselsdag uforglemmelig, og fik solen til at stå op over Bjerggade. 


Jeg fik smagt den nye Irish Kaffe, hvor man bytter Whiskyen ud med den mørke Kaptajn Morgan Rom. Jo, den smage udmærket, jeg kan dog bedre lide Gløgg med Vodka.


En Underberg blev det og så til, og en Fur Malt.


Nogle Flyversjusser blev det og så til, og øl i stride strømme.

Kl.17 gav Krofatter en grydefuld Røde Pølser med brød.


Kl.20 syntes jeg det var på tide at komme hjem, da havde jeg været på kroen i 12 timer. 

Vi fik regnskabet gjort op, jeg skulle give morgenmad og øl, samlet løb prisen for en 60 års fødselsdagsfest på Det lille Apotek, op i 1500 kr. Det syntes jeg faktisk er overkommelig, så om 10 år, arrangere jeg sgu fest igen på Det lille Apotek. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar