lørdag den 2. oktober 2021

TARTELETTER OG TABLET I HERNING

 

Meningen var jeg i dag ville en tur til Aalborg Storcenter, men jeg er utilfreds med den radio der er i min bil, og ville købe en Tablet hos "3" . Der er ingen 3 Butik i Aalborg Storcenter, det er der i Herning Centret. I Herning Centret ligger også Jensens Bøfhus, der har to gode tilbud, All You Can Eat Tarteletter og Pandekager. Jamen så var der kun, one way to go, en tur til Herning Centret. 

Atter gik turen ad Motorvejen til jeg nåede frakørslen til Tjørring, og så den vej indover om til Herning Centret. 


I 3 butikken ville jeg købe den Tablet som de har på tilbud, og havde taget penge med, da den kan købes til medlems pris: 1200 kr.

Desværre havde de ikke lige den hjemme, men en Samsung Tab A7.


Den er så noget dyrere så over de næste 10 mdr. kommer den til at koste mig 204 kr. pr. måned.

Jamen når nu jeg ikke skulle af med penge, kunne jeg bruge dem på noget andet.


Hos VIKTOR, fik jeg øje på et par Tommy Hilfiger sko til 800 kr.


Dem var jeg inde at prøve, de passer sgu de sko, så dem købte jeg. 

Jeg ville slutte min tur til Herning Centret af, på Jensens Bøfhus.

Jeg husker fra sidst, at selv om man befinder sig i Herning Centret, skal man alligevel bestille bord over nettet.

Så jeg kunne lige så godt sætte mig ved Espresso House, med en kop kaffe, og få bestilt bord.

Det var nu meget godt jeg fik bestilt bord, for der var nærmest fuld hus hos Jensens Bøfhus, og der stod en kø udenfor der ventede på bordene blev ledige. Jeg havde booket bord til kl.12:15, så jeg kom ind. 


Servitricen kom med Menukortet, jeg sagde til hende det ikke er nødvendigt. Jeg vil blot have jeres tilbud på Tarteletter og Pandekager, spørgsmålet er kun, hvor mange kan jeg spise ?

I første hug fik jeg 3 Tarteletter, nej hvor var de gode, så fik jeg 2 mere. Så kunne jeg mærke, at hvis der også skal være plads til Pandekager, må jeg jo nok hellere stoppe.


Det var nu tid til Pandekager, dem fik jeg 2 af, så var jeg mæt.



Turen gik nu hjem til Struer, undervejs kom jeg til at tænke på det de fortalte mig hos 3, at Tabletten kunne jeg forbinde med min hjemme router. Men den skal ikke bruges ret meget herhjemme, planen er den kun skal bruges i bilen, og så langt rækker min router vel næppe ?


Da jeg kom hjem skulle jeg alligevel have fat i Otto, for det var sgu lidt for bøvlet at få den til at virke.

Otto havde tid til at hjælpe mig, jeg tog det hele med der om.

Otto sagde, nu forbinder jeg din Tablet med din router, så den fungere derhjemme, og forbinder den også til din telefon, så du kan bruge den i din bil.

Og nu virker det sgu, som jeg har tænkt mig.


Det jeg er utilfreds med ved radioen i bilen, er jeg kun kan tage Radio Nova, det er ikke lige det musik jeg er mest begejstret for, og så alle de reklamer. Engang i mellem kan jeg være heldig, at få lov til at lytte til Radio Alfa, men deres reklameblokke er værst.

Der kan jeg være så uheldig, at når jeg køre fra Struer og ud til Bilka, så hører man kun reklamer hele vejen. Når turen så går hjemad passer det med næste reklameblok begynder, så det eneste man har hørt på hele turen er reklamer og ingen musik. Jeg ved godt at radioerne kun overlever på reklamer, men alligevel, at man høre flere reklamer end musik, det er lige over grænsen.

Det er derfor jeg vil have en Tablet at tage med i bilen, så jeg kan lytte til musik på YOUTUPE. 

Der vil jeg betale for at være medlem, så slipper man for reklamer og kan lytte til al den musik man vil.

En anden ting at sige er, at der er ingen radiostationer hvor du kan høre : FISSE LIS, LILLE PALLE, OG BIRTHE KJÆR " Til Bal uden Trusser", lige efter hinanden. Men se, det kan man på YouTupe. Her kan man oprette sin egen Playliste, og ligge sin musik i den rækkefølge man ønsker at hører det. Og så kan man lave udskiftninger, så man ikke skal høre det samme musik, hver gang man er ude at køre.


Jeg fik min Tablet forbundet med min nye højtaler, der skal placeres i bilen. Musikken lyder overraskende godt, i denne højtaler. 

1 kommentar:

  1. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet