torsdag den 28. oktober 2021

5 ÅR MED IRISH PUB

 

Det var i Lørdags, jeg var til den sidste fest på Irish Pub i Vinderup, i hvert fald med Henriette og Christian ved styrepinden.

Den første gang jeg besøgte Irish Pub, var helt præcis Lørdag d.19.August 2017. Der var jeg til Kyllingefestival i Vinderup, og da jeg hver eneste dag køre forbi Irish Pub, når jeg er på vej til og fra arbejde på HK Scan, tænkte jeg, at nu er chancen der for at se hvad det er for et sted. 

Tænk at træde ind på et værtshus hvor man aldrig har været gæst før, og så føle sig lige så velkommen som hvis man var en stamkunde. 

Det var sgu nogle hyggelige mennesker der sad rundt om baren, og her var en god stemning. Her fik jeg smag for at komme igen, og den og korte og den lange er, at Irish Pub gik hen og blev mit stamværtshus. 


Gennem årene har jeg fået nogle rigtige venner, flere bekendte, men de fleste er nok bare nogle jeg kender. Og så er der også en flok af dem der, man har set før men ikke lige husker hvad hedder. 

Og her er så en af de gode ting ved Irish Pub, selv om man en aften kommer ind på Pubben hvor der kun er dem man ikke husker hvad hedder, kan man roligt sætte sig i baren og drikke sig fuld, og bestille en sang med Jodle Birge på Juke Boxen, uden man ryger i problemer. 

For selv om man ikke kender hinanden og ej heller snakker sammen, er vi dog enige om, at Irish Pub skal være et rart sted for os alle. Pubbens slogan " Fritidshjem for voksne", passer sgu meget godt, det er et fritidshjem hvor man hygger sig. 


Det blev også en hyggelig afslutningsfest i Lørdags, med en DJ som kunne hitte ud af at spille alle de gode hits, og så var der smørrebrød og gratis øl. 


På Facebook har jeg fået en fræk veninde som bor i USA, hun er Stripper i LAS VEGAS. 

Hun lagde et forslag om en Shot ud på Facebook, hun kalder:

DEEP THROAT. Den lød for fristende, og ville smage den, det er med: Kahlua, Bailey og Flødeskum. 

Jeg forstår fandeme godt, hun kalder denne shot : Deep Throat. For den går lige i banditten, helt sikkert en shot jeg må smage igen.

Så nu kan man vælge i mellem 2 frække short på Irish Pub:

Deep Throat, og Chokolade Babser.


Det var dog ikke den aller sidste fest i Lørdags, det sidste skud i bøssen bliver på Lørdag.

Der kan og vil jeg ikke deltage


da jeg har vedtaget, at nu trænger jeg til en Ædru weekend. Der vil jeg ud og have nogle andre oplevelser, bl.a. til Aars på Lørdag, hvor der er Hobby Messe. 

Jeg kommer først på Irish Pub igen, Lørdag d.13. November, hvor jeg har en aftale med et par venner.

Det bliver så når den nye vært har overtaget Pubben, jeg er spændt på om han formår at bevare den gode stemning der gør, at man altid føler sig velkommen på Irish Pub i Vinderup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar