lørdag den 1. februar 2020

SPRIT BANKO PÅ KRUSET I HOLSTEBRO

Det var i Lørdags jeg tog en tur til Holstebro, for at spise på Jensens Bøfhus. Og der var jeg omkring Kruset, hvor jeg ku' se, at de hvert den første Lørdag i måneden afholder Sprit Banko.
Jeg plejer altid at deltage til Sprit Banko, på mit stamværtshus Irish Pub i Vinderup. Men jeg vil jo gerne se, hvorledes spillet foregår på andre beværtninger, så derfor tog jeg i går til Holstebro. 

Inden jeg kunne komme af sted, skulle jeg fra morgenen af, have vasket noget tøj. Og så kunne jeg få booket bord på Jensens Bøfhus til kl. 13:45.

Hvor var jeg glad for jeg huskede at booke et bord, for jeg skal da love for Jensens Bøfhus i Holstebro, igen er blevet et populært spisested. For hold nu op, alle borde var fuldt optaget. Der var så lige det bord jeg havde booket, helt nede i hjørnet med udsigt til baggården. 

Jeg bestilte deres nye burger: Beast Burger.
Nøjjj ! Prøv I lige at bestille denne Burger, for hulen den smager endda rigtig godt. 
Og til dessert fik jeg Chokoladekage med Soft Ice.
Nu kunne jeg tage til Sprit Banko på Kruset, det begyndte dog først kl. 17. 
På Kruset har de Høker øl fra Hancock, men de har også stadig en hel røvfuld Tuborg Julebryg. Dem sælger de til kun 10 kr. stykket,
så kunne jeg lige så godt hjælpe værtshuset med, at få tømt deres lager for Julebryg. 

Kl.17 væltede det ind ad døren med glade mennesker, som også ville være med til Sprit Banko.

På Irish Pub i Vinderup, koster det 50 kr. at deltage, der får man 3 spilleplader, og skal selv medbringe sit bankoudstyr, som brikker, underlag o.s.v. 
På Kruset får man lov at låne en kuglepen, og så køber man en plade pr. spil. En plade koster 30 kr., så det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at deltage. 
Spillet foregår på den måde, at man på Række vinder: en fadøl eller en kande, der skal  drikkes samme dag/ aften. Og på Fuld plade, vinder man en hel flaske Vodka. Og den må man gerne have stående på værtshuset, men kun 1 måned, er flasken ikke tømt inden månedens udgang, bliver indholdet hældt i vasken. 

Mens spillet foregår vinder man en masse shots, det siger sig selv, der snart blev en god stemning. Folk var rigtig i hopla til, at der skulle være en festlig Lørdag. 
Desværre vandt jeg intet udover de mange shots, der var en pige som var heldig at få fuld plade 2 gange. Så hun sad med 2 hele flasker Vodka, hun får en hyggelig måned på Kruset.
Når man skal købe en ny plade hver gang et nyt spil går i gang, og en plade koster 30 kr., så deltog jeg kun i 3 spil. 
Men jeg tror nu gerne, jeg vil deltage igen, en anden gang. 

På Rejseplanen kunne jeg se jeg kunne nå et tog hjem til Struer kl.19:36, ellers kunne jeg først komme med et tog kl.20:30. Jeg tænkte, at det tog kl.19:36 ville jeg nå.

Jeg nåede hjem så jeg ku' se det nye show på TV-2: Værtens bedste Brætspil. Det ser ud til, at der nu endelig er noget man gider at se i TV Lørdag aften. 
Men det jeg absolut skulle se, var programmet som min gode kammerat Henning Hedegaard oplyste mig om på Messenger. At på DR 2 kl. 22:15, kunne jeg se min veninde Alice Little .

Hvor er jeg glad for at få lov at se Alice Little i Dansk TV, og se at hun præcis er den person som udgiver sig for at være.
At hun er Sexworker, en titel hun ikke ligger skjul på, men gerne fortæller hun er stolt af, og er glad for sit erhverv. 

Alice Little er en lille kvinde med en stor personlighed, en fri og selvstændig kvinde, og samtidig smuk og sexet.

Hun fortalte i udsendelsen at det er 3 år siden hun begyndte i branchen på Moonligt Bunny Ranch. Og det passer meget godt med, at det var for 3 år siden jeg lærte hende at kende på Twitter.
Sidste forår fortalte hun mig hun nu også har oprettet en profil på Facebook, om jeg ville være sød også at blive venner med hende der ? Og så har hun 2 shows på You Tube: ASK A SEXWORKER og COFFEY WITH ALICE. Og det må jeg gerne oplyse mine venner om, så hun kan nå ud til flere.
Alice Little er min veninde, så derfor er det helt naturligt jeg gerne hjælper hende. Det er derfor jeg ofte Deler hendes opslag, på min side og i min historie.
Så hver eneste dag igennem de 3 år, har jeg fulgt Alice Little både på Twitter og på Facebook. 
Hun har fortalt mig meget om sig selv, og om at være Sexworker på Moonligt Bunny Ranch, og ikke mindst hvad hendes mål er. 
Hun støtter Sex Workers Right, og målet er at alle de ulovlige prostituerede og deres alfonser helt skal ud af erhvervet. 
Prostitution skal ikke længere være en skummel branche med kriminelle der styre forretningen, med vold, både over for pigerne men også deres kunder. 
Alice Little siger at fremtiden for prostitution er at det skal gøres lovligt, og at det kun er de lovlige kvinder/mænd der som frie og selvstændige mennesker må arbejde i erhvervet. Og det skal foregå på Bordeller, hvor man kan skabe gode og ordnede arbejdsforhold, og hvor der er trygt at være, både for Sex workerne, og deres gæster. 
Det er lige præcis de mål vores Danske Sex Arbejdere, og så arbejder på at opnå.
Det er derfor det er så vigtigt at bakke op om en kvinde som Alice Little og Sex Workers Right, og så stemme på de politikere der ikke modarbejder Sex arbejderne, men som har interesse i at komme dem i møde og samarbejde, så de kan nå deres mål. 

Derfor kunne det aldrig falde mig ind at stemme på de røde partier, jeg stemmer kun på de blå partier








Ingen kommentarer:

Send en kommentar