mandag den 24. februar 2020

MORGEN BAJER PÅ EN MANDAG.

Nu holder jeg Vinterferie, og i morges efter morgenmaden tænkte jeg, hvad skal der nu ske ?
Jeg skulle ud og handle ind, og så havde jeg 4 klip tilbage på mit Øl-kort. Jo hvorfor ikke lige smutte op på Det lille Apotek, og så få de klip ud af verden ?

Det er ikke så ofte jeg er på Det lille Apotek, alligevel kender de godt mit øl-mærke,  Høker Bajer fra Hancock.

De har fået malet om siden jeg var der sidst, lokalerne er blevet lysere og pænere, og så har de fået flyttet billederne.
På væggen hænger der 2 billeder med værtshusets stamkunder, jeg er med på dem begge.
Det sort/hvide blev taget engang i 80'erne, ingen kan rigtig husker hvilket årstal. Selv mener jeg det må have været dengang jeg havde en Fiat 127, så vi er tilbage i 1984, og det var dengang man stadig kunne få Jolly Cola på flaske. 
Det foto har gennem mange år, hængt ude på mellemgangen ud til toiletterne, men har nu fået en plads inde i krostuen ved siden af det helt nye foto, der blev taget sidste sommer.
Hvor er det i grunden hyggeligt, at sidde på et værtshus på en Mandag morgen. Der er ikke den larm som der er en Lørdag aften og nat, om morgenen er det mere stille. Folk sidder og hygger sig med frisklavet kaffe og en kold pilsner. 

Nogle kommer lige fra arbejde, har været på arbejde hele natten, og vil lige have en god nat bajer, inden de skal hjem og sove.

Der kom også nogle som jeg har kendt, i hvert fald over 20 år, hvis ikke længere.
Så vælter minderne frem, om bl.a. dengang vi var til Bon Scott Fest hos Kaj Otto på en skide Tirsdag.
Ja tænk sig ! Det var dengang man ringede til sin arbejdsplads og meldte sig syg, og mødtes med sine venner hos Kaj Otto, med rundstykker og basser, og en hel flaske Rom og Colaer. 
Og så sad vi ellers og drak hele dagen, og lyttede til AC/DC, og tog ned på Bubsi og drak videre. 
Det var dengang vi var unge og vilde, og tillod os at være en smule slemme.

Jeg fik brugt alle 4 klip på Øl-kortet, og kunne blot købe et nyt, for der var en god stemning og en lyst til at fortsætte Mandags festen. Men jeg skulle ud og handle ind, så det var vel fornuftigt at sætte en prop i.
På Fredag vil jeg på Det lille Apotek igen, dog først om aftenen, da der er Live musik kl.21.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar