fredag den 28. februar 2020

BOOBS & BEER ! PÅ KRUSET

En af de gode ting ved at holde ferie, er at så kan man deltage i en Fadølsfest, og det ville jeg i går aftes på Kruset i Holstebro.
Det var også i går, at Den Bette Blå, skulle have et eftersyn.
Jeg ringede til Fønix i sidste uge, og fortalte jeg holder ferie i uge 9, så der kunne det passe ind i mit program, at min kabine scooter kunne komme til eftersyn.
De tager den ikke med hjem til værkstedet, men ordner det lige her på stedet.
Det var så det der var træls, at skulle bruge sin Torsdag på, at sidde her og vente på de kommer.
Først kl.14 var de her, men så fik Den Bette Blå det store eftersyn. Det var ikke meget der skulle ordnes, for alt der virker virker, det var blot bremserne der skulle justeres, olien der skulle skiftes, og så fik den en undervognsbehandling. Jeg indbetaler 200 kr. om måneden til eftersyn, de penge er givet godt ud, for så koster et eftersyn ingenting. 

Den Bette Blå har jeg nu haft i 2 år, og er stadig glad for den. Det er et pålideligt lille køretøj der er langt billigere end en bil, min bil solgte jeg sidste år, og savner den overhovedet ikke. 
Og Den Bette Blå, jeg tænker nogle gange, om jeg skulle købe en ny model. Men så skal jeg ud og låne penge, for at få råd til en ny, Den Bette Blå købte jeg kontant, så jeg tror jeg beholder den indtil batterierne skal skiftes, til den tid kan jeg så købe en ny. 

Det var tid at tage af sted til Holstebro, og det kom til at passe med jeg kunne tage med bussen. Så var jeg fri for at skulle trave ned til banegården, for bussen holder ovre på Peter Bangs Vej. 
Jeg valgte at spise på Golden Palads i Holstebro, det er så længe siden jeg har fået Kina Buffet, og det smagte nu ganske godt. 

Tiden var inde til at indfinde sig på KRUSET, der var dog stadig et par timer til Fadøls festen bliver skudt i gang. Så kunne jeg hygge mig med en Hancock Høker, og smage dette tilbud: Spanish Coffee. 
Jeg er gået hen og er blevet træt af Irsk Kaffe, jeg syntes godt det kan få en vammel eftersmag.
Så det er rart at prøve noget nyt, Spanish Coffee, er uden puddersukker. Består kun af Likøren 43, kaffe og flødeskum. Og denne Spanske kaffe, kan anbefaldes, hvis man er blevet træt af Irsk kaffe. 

Kl.20:00 blev det alvorligt ! Nu skulle vi have gang i Fadølsfesten, og det er sgu i orden.
For 100 kr. kan man fra kl.20:00 til k.23:00 hamre al det fadøl i sig, og det sker hver Torsdag. Og her drikker man ikke af et plastikbæger, på Kruset får man sin øl i Kruset. 

Kl.21:00 kom hun så, Stripperen. 

Navnet har jeg glemt, men For Sørensen da, hvor er hun en smuk blondine. Og sikke en fest hun fik skabt, og da hun bag efter satte sig helt nøgen på en stol, kunne man købe en Body Tequila for 75 kr.
Der var dog hverken Tequila, salt og citron, kun hendes lækre krop. Nå ja, så slap man da for den sure smag, og kunne blot nyde den søde smag af hendes store bløde babser. 

Da festen var forbi og klokken nu var blevet 23:00, og jeg ville hjem, var der faldet sne.
Så vejene var glatte, så skulle jeg ikke til at gå op til stationen. Jeg valgte at ringe efter en Taxa, det er godt nok små dyrt, at tage en Taxa fra Holstebro til Struer, men så kom man da helskindet hjem. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar