søndag den 26. januar 2020

BIFFEN & BØFFEN

Det er blevet Søndag, og så er denne weekend desværre forbi.
Fredag skulle jeg til Portvins smagning på Irish Pub i Vinderup, der begyndte kl. 18. 

Inden der kom Portvin på bordet, skulle vi først have noget at spise.
Det var nogle flotte og helt frisksmurte Smørrebrød, og man skulle da være et skarn hvis man stadig var sulten, da tallerknerne blev båret ud. For der var rigeligt med Smørrebrød til, man gerne måtte nappe en ekstra. 

Tro det eller lad være, for det her er en drink lavet med Portvin en lys en der med en Tonic i, smager som en Gin Hass. Der efter gik vi over til de traditionelle farvede Portvin. 

Lørdag morgen besluttede jeg mig for jeg ville i biografen, det var meningen jeg ville have været det i Lørdags, men der røg jeg sgu på værtshus i stedet. 
Men i går blev filmen vist i Apollon Biografen i Struer, allerede kl.11. 
Derfor tog jeg ikke på morgenværtshus først, men kørte direkte til biografen. 
Hvor er det for øvrigt ikke det værste der findes, at begynde sin Lørdag med biograf menuen: Cola & Popcorn.

Filmen som jeg ville se var, De Forbandede År. 

Jeg vil håbe der vil komme en fortsættelse af filmen, for den slutter så bradt i 1943. Hvad sker der med familien i krigens 2 sidste år, og navnlig når krigen er forbi ? 

Det er en absolut spændende film, hvor man slet ikke føler at den rent faktisk varer i 3 timer. 

Efter filmen tænkte jeg, om jeg skulle tage på Dalle Valle i Holstebro ? Men syntes det er så længe siden, jeg har været på Jensens Bøfhus.
Jeg gik ind på hjemmesiden og fik bestilt bord til kl. 17, og det var heldigt jeg gjorde det. For da jeg kom ud til Jensens Bøfhus, kom der mange som ikke havde bestilt bord, og de blev afvist i døren, da alle borde denne Lørdag aften var fuldt booket. 
Jeg bestilte Bøf med bearnaisesovs, og som var det lækkert. Bøffen var som jeg havde bestilt, Well Done, og uden at være tør og rynket, men stadig mør og saftig. Og de løgringe jeg bestilte ved siden af, var ikke værst. 

Jeg tror faktisk jeg vil på Jensens Bøfhus og spise igen, allerede på Lørdag. Ja, for jeg var nemlig et smut på Kruset lige for at få en øl, inden jeg tog på Jensens.
Og der kunne jeg se, at Kruset arrangere Sprit Banko på Lørdag kl.17. Det overvejer jeg at tage ud til, og så kunne man jo begynde på Jensens Bøfhus. 

Inden jeg skulle med toget tilbage til Struer, var jeg inde hos LARSEN og købe en god flødebolle. For jeg ville hjem og hygge mig med at se X-Factor. 










Ingen kommentarer:

Send en kommentar