lørdag den 22. februar 2020

FREDAGENS FEDE FERIE FEST.

I aften kommer Den Syngene Bager og optræder på Irish Pub i Vinderup, og det var da også min mening jeg ville derud og opleve ham.
Men da jeg læste Se og Hør i Onsdags, så jeg at Lørdag aften sendes Zulu Award på TV-2 kl.22:00. Samme tidspunkt hvor Bageren synger på Irish Pub, så var gode dyr rådne, for det ville jeg nu gerne se, og gider ikke vente til det bliver genudsendt en gang til næste år. 

Da jeg kom hjem fra arbejde i går, tog jeg den raske beslutning om, at blive hjemme Lørdag aften og se Zulu Award, og så i stedet tage ud på Irish Pub, til en hyggelig Fredags fest. Og så kunne jeg jo fejre, at nu holder en uges Vinterferie her i uge 9. 

Jeg kørte op til Meny for at hente Fredags Smørrebrød, 3 lækre stykker til 20 kr. pr. stk. Dem kunne jeg sidde og hygge mig med, inden jeg skulle med toget til Vinderup.

Som blev det da bare en sjov Fredags fest, der var øl med sidevogn til en 20'er.
Og så kom Kaj, og han ville lige fejre sin fødselsdag, så vi fik da også nogle Kaj Special. 
Jeg tror nok vi puttede over 100 kr. i Juke Boxen, og så var der ellers dømt Fredags fest med musik fra 90'erne, 80'erne, og et smut tilbage til 60'erne og 70'erne. 

Kl.22:35 skulle jeg nå toget til Struer, og sagde farvel og på gensyn. 
Så i aften tager jeg altså ikke på Irish Pub for se og høre Den Syngene Bager, når han først går i gang med at optræde efter kl.22, så når jeg kun lige at opleve lidt før jeg skal nå toget til Struer. 

I formiddags var jeg oppe hos Løvbjerg, og få handlet ind til i aften.
Der var dette tilbud på hjemmelavede Bøfsandwich, det er sådan set meget nemt. Lige en tur i microovnen, og brødet varmes i den store ovn. Jeg er spændt på, om menuen smager lige så godt som i en grillbar. 
Og så har jeg købt øl til i aften, det skal nok blive en hyggelig Lørdag aften. 

Og nu holder jeg Vinterferie her i uge 9, der kommer nu ikke til at ske de store ting.
Jeg har en fyldt vasketøjskurv, så de første 3 feriedage, er der dømt tøjvask. Og så vil jeg finde tid til  at få ryddet op i stuen og i køkkenet, det trænger her til.

Det bliver først på Torsdag der kommer til at ske noget, der vil jeg en tur ud til Kruset i Holstebro, hvor der bydes på:
BABSER & FADØL.
Der er 2 timer med fri Fadøl for 100 kr., og så kommer der lige en stripper forbi, og viser sin bare numse og byder på bodytequila. 
Nu man har ferie, skal det da opleves. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar