lørdag den 2. november 2019

J-DAG MED STRIP-TEASE.

Fredag d. 1. November fandt der flere begivenheder sted, i Struer. 

Handelstandsforeningen arrangerede Open By Night i Gågaden, hvor temaet var Halloween. Det var nærmest uhyggelig stilfærdigt, hvor butikkerne udstillede deres sædvanlige tilbud. Så var der et par telte og en vogn hvorfra der blev solgt varme popcorn. 

Så var der mere gang i den henne på Lille Torv, hvor der fandt en demonstration sted. 
Årsagen eller anledningen til Demonstrationen er at Struer Kommune har lukket værtshuset Bubsi, på grund af 1 person har klaget over larm fra værtshuset. 
Stamkunderne syntes det er for groft at Lydens By lukker Bubsi, for Bubsi larmer ikke men skaber liv i Gågaden.
Men denne ene person har i årevis haft et horn i siden på Bubsi og har groft chikaneret værtshuset, og de har rettet ind efter denne ene person, ved at spille dæmpet musik i dagligdagen, og når de arrangere livemusik, begynder det omkring spisetid og slutter før midnat. 

Tænk så på at manden støjer selv ret så voldsomt, når han køre rundt i byen på sine maskiner. Så måske man skulle forsøge at klage til Struer Kommune, over hans larm. 

Derfor havde man arrangeret denne lovlige anmeldte Demonstration netop til Open By Night, med livemusik, taler og gravøl.
Musikken var Peter Sort og de 2 Idioter. Desværre lå Peter derhjemme med sit termometer og var syg, så det var de 2 Idioter som måtte klare opgaven alene. 
Det slap de godt om ved, og fik på trods af den triste anledning skabt en lille fest.
Denne Demonstration foregik i god ro og orden, og med respekt for de andre begivenheder der også fandt sted i Gågaden. 
Kl.19:30 skulle nogle heste og deres ryttere passer, og derfor holdt man en pause, så heste og ryttere kunne komme roligt forbi uden at gå i panik. 

Men på denne Fredag d. 1. November, var det også J-dag, hvor Julesneen falder og det kimer til Julefest.
Jeg havde valgt i år, at tage til J-dag på Hansis Bierbar i Struer, og ku' se jeg kunne nå en øl på Limfjordskroen inden. 

Og kl. 20:59 kunne vi på Hansis Bierbar ønske hinanden, En Glædelig J-dag.
Der var rigtig mange gæster på Hansi, det skyldes nok ikke kun Juleøl fra Tuborg, men sikkert også fordi der skulle være Strip-tease. 

Nu har jeg ellers læst i avisen, at i andre Danske byer har man gjort J-Dag politisk korrekt. Det er slut med lårkorte Nissepiger, nu skal det være pænt og tilknappet.
Men den der Politisk korrekthed er ikke helt nået til Struer endnu, måske er det også blot et fænomen i storbyerne, hvor man bor langt fra det naturlige. 
Når man bor i Struer bor man ikke langt fra nærmeste bondegård og markerne hvor køerne går og græsser, så vi er ligesom flasket op med at kigge på bare patter hver dag. Og nogle gange sker det, at vi kommer til at se, når dyrene bliver lidt for glade for hinanden. Så det kommer ikke som nogen overraskelse for os, at dyrene gør det samme som os mennesker. Derfor tager vi det helt naturligt og afslappet, når der på et værtshus står en nøgen pige foran os, og naturligvis opfører vi os pænt overfor hende. 
Der var så mange mennesker til stede på Hansi, så man kunne slet ikke se hendes show.
Der tænkte jeg, nå ja pyt ! For jeg har en profil på Twitter, hvor jeg har Verdens smukkeste veninder, og de frækeste, som alle arbejder inden for Sex industrien. Hver eneste dag stripper de her piger for mig, så jeg savner ikke at kigge på en nøgen pige. 

Men da hun så var færdig med at strippe, var det os der sad ved baren der fik glæde af hendes selskab. Som er hun en smuk pige, og helt naturlig. Hun havde en del tatoveringer, men ellers var alt man fik lov at kigge på, helt naturlig og ganske velskabt. 
Man kunne købe en Bodytequila, det kostede 150 kr., havde jeg været i festhumør havde jeg smidt de 150 kr. på bordet. Men nu var jeg kørt ned i byen i min Bette Blå, og skulle gerne kunne køre hjem igen, derfor fik jeg kun et par øl, og så må festen vente til en anden gang. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar