søndag den 27. oktober 2019

JEG ER ADOPTERET.

Da jeg forleden her i Rygerkupeen fortalte jeg har været hos Lægen, og ærligt fortalte om min mentale tilstand. Er jeg glad for de mange varme ord og hilsner, jeg efterfølgende fik på Facebook. Jeg takker mange gange, og I skal vide, jeres ord betyder meget.
Men de mange varme ord, får ikke de sorte dæmoner til at forsvinder over en nat. 

Jeg tror grunden til mit sindelag, skal findes i at jeg er Adoptivbarn, og jeg tror løsningen vil være, at jeg bliver nød til at kende min egen historie. 

En kold Februar dag i 1962, var der 2 mennesker som gik i seng med hinanden, det resulterede i at i November 1962 blev jeg født. Jeg blev lavet på en Vinterdag og kom til Verden, på en Vinterdag. Hvorfor kunne jeg ikke få lov at blive deres søn ? Hvorfor skulle jeg adopteres ?
Det er disse spørgsmål jeg bliver nød til at få svar på, hvem var mine biologiske forældre ?
Deres historie er jo også min historie, en historie jeg gerne vil lære at kende.

Alt jeg ved er at straks jeg blev født, blev jeg taget fra moderen og sendt på et Spædbarnshjem. 1. Maj 1963 kom der 2 Jyder til Hovedstaden og fik mig med hjem til Struer, disse 2 mennesker blev mine Adoptivforældre.

Mine Adoptivforældre har aldrig lagt skjul på, at jeg er Adoptivbarn, de har altid fortalt sandheden. Det eneste de ikke måtte fortælle mig var, hvem mine Biologiske forældre var. Der fik jeg at vide der skal gå 50 år, før jeg måtte få den sandhed oplyst. De 50 år er gået nu, alt jeg ved er, at nu er begge mine Biologiske forældre døde, lige som begge mine Adoptivforældre er døde.
Om jeg skulle have nogle biologiske søskende aner jeg ikke, og dem er jeg heller ikke interesseret i at opsøge. Jeg kan ikke rigtigt se hvad jeg skulle bruge disse mennesker til i mit liv, og jeg tror da heller ikke de ville være interesseret i, pludselig at få mig ind i deres liv. De aner helt sikkert ikke at jeg findes, så det kunne måske medfører nogle problemer og kontroverser hvis jeg pludselig dukkede op. 
Jeg er kun interesseret i at få kendskab til min egen historie, at få en viden om, hvem var de 2 mennesker som gik i seng med hinanden, en kold Februar dag i 1962 ?

Jeg har haft en udmærket barndom , opvækst og liv her i Jylland, det kan jeg ikke benægte. Men jeg kan heller ikke ligge skjul på at jeg er skuffet, og ofte tænker på, hvordan mon mit liv havde set ud i dag, hvis jeg havde fået lov at vokse op i København.
Når jeg ser på mine jævnaldrende, hvad de har drevet det til.
Tag f.eks. Dan Rachlin, og Jørgen De Mylius. Ingen af de to har en uddannelse, men de har opnået at blive berømte inden for Show Biz, eller tag Denice Klarsov hende Pornostjernen, der godt nok kun er fyldt 30 år, som heller ikke har en større uddannelse bag sig. Se hvad hun har drevet det til, jævnligt tager hun til Las Vegas og fester med piger jeg også gerne ville kende. 
Mange af vores pop/ rock stjerner, begyndte deres karriere i Tivoli Garden.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, hvis jeg havde vokset op i København, ville jeg i dag have haft en rolle inden for Show Biz. 
Men jeg er vokset op i Struer, her kunne man ikke blive til noget. Jeg blev uddannet Tarmrenser, så har jeg været på B&O, kørt som Skraldemand, og er nu ansat på fjerkræslagteriet i Vinderup. Fællesnævneren for disse job er, at man lugter af lort når man får fyraften, og at man bliver beskidt. 
I mit liv har jeg oplevet flere skuffelser og nederlag end succes, og nu har jeg nået en alder hvor det er for sent at ændre på noget. 

Da jeg var ung overvejede jeg at flytte til København, men så mødte jeg en pige der gerne ville have et hus. Jamen så købte vi et hus, 7 mdr. efter kom hun og præsenterede mig for sin nye kæreste. De ville ikke have huset, hun sagde sit arbejde op og gik på Bistandshjælp.
Så blev  hendes underskrift på huskøbet ugyldigt, hvilket betød at så kom jeg til at sidde med lorten. Da jeg endelig blev gældfri sad jeg i en hyggelig 1-værelses lejlighed på Anlægsvej, og nu kunne jeg realisere min drøm om at flytte væk fra Struer.
Men så var der nogle i min mors familie der syntes jeg skulle købe en ejerlejlighed, og sådan en havde de tilfældigvis lige på hånden.
Min mor syntes det var en god ide, desuden er de familie så vi kunne jo heller ikke være bekendt at sige nej. Derfor bor jeg i en ejerlejlighed på Nørmarkvej, årsagen til jeg bor her er, at den tidligere ejer døde. Og han var i familie med dem i min mors familie, derfor skulle de have lejligheden solgt.
Ellers kunne de risikere at lide det tab at den skulle sælges på tvangsauktion, men nu fik de mig til at skrive under, og scorede derved 300.000 rare kroner. Så sad jeg atter i gæld.

Da min mor døde og jeg fik en pæn arv gik jeg til min bankrådgiver og sagde, nu kan jeg vel få lov at sælge min lejlighed og finde noget bedre.
Nej det kunne jeg ikke, for her er så mange lejligheder til salg, at hvis jeg skal have min solgt, bliver jeg nød til at sælge den med underskud, og så skal jeg stifte ny gæld for at købe en anden bolig.
Altså om 10 år er jeg gældfri, og kan gå på Efterløn.

Jo jeg kan sagtens se det fornuftige i at blive boende her, for det ville Fandeme være surt at stifte ny gæld, og det ville pisse mig af, hvis det så betyder jeg ikke har råd til at gå på Efterløn. Så naturligvis bliver jeg boende, enten til jeg vinder i Lotto eller til den dag de putter mig i kisten. 

Den største succes jeg har haft i mit liv, var min 40 års fødselsdags fest. Da havde jeg samlet min familie, venner og de kollegaer jeg havde på B&O.
Og hvor er jeg glad for jeg fik holdt den fest, for i dag er mange af dem fra familien døde, og alle de andre har jeg ingen kontakt med i dag.
Så hvem jeg skal invitere med til min 60 års fødelsdag, aner jeg faktisk ikke. Desuden kan jeg regne ud min 60 års fødselsdag, er på en Mandag, og hvem gider at feste på en Mandag ?
I år falder min 57 års fødselsdag på en Torsdag, så jeg overvejer at fejre min 58 års fødselsdag til næste år, for den er jeg så heldig med falder på en Lørdag. 
For når min 60 års fødselsdag falder på en Mandag, må festen udskydes til weekenden, og der ramler man ind i Julefrokosterne, som folk hellere vil til. Så skal festen udsættes til Januar, og så kan det sgu være ligegyldig.

Men til næste år skulle der være en chance for, jeg kan blive fejret på selve dagen, derfor holder jeg fødselsdagsfest Lørdag d. 21. November 2020. 

Og til den tid, skulle jeg gerne kende min egen historie. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar