mandag den 25. november 2019

SLAGTEFRIDAG .

Det har været en dejlig forlænget weekend, der begyndte da jeg i Onsdags fik fyraften. Grundet min fødselsdag i Torsdags, valgte jeg at holde 2 ferie/fridage, så jeg rigtig kunne fejre at jeg nu er 57 år.
I dag vågner man op til endnu en fridag, der er mangel på kyllinger. Og derfor har vi på HK Scan i Vinderup, en Slagtefridag. 

Det valgte jeg at markere i går, at jeg for engang skyld ikke skulle på hovedet i seng kl. 19, men i stedet kunne få mig en hyggelig Søndag aften.

Jeg tog toget til Holstebro, da jeg ville ud at spise på Dalle Valle. Togtiderne passede så fint med at aftensmenuen først begynder kl. 17, så jeg kunne lige nå at få en øl på Kruset. 

Hvor er det længe siden jeg har været på Dalle Valle, og der er godt nok sket en forandring. 
Betjeningen er blevet noget mere høflig, og jeg blev ikke bænket ved et lille bord fordi jeg kommer alene. Næ, jeg fik sørme anvist en plads i den bløde sofa. 

Menuen er også forandret, nu er der Hakkebøf med bløde løg, og Bbq ben, og små kager til dessert. 
Og det hele smager bare godt, og det ses. Dalle Valle i Holstebro, er stadig et populært spisested. På sådan en Søndag aften, var der nu mange som valgte at spise der. 

Da jeg var færdig med at spise, kiggede jeg på Rejseplanen, og kunne se toget til Struer først køre kl. 19:36. Altså over en time til næste tog, så kunne jeg da lige kigge ind på Bierstuben og få en øl.
På Bierstube var der en lun stemning, og øllene var dejlig kolde. 
Det blev kun til en enkelt, og det kom til at passe med jeg nu kunne gå gennem Gågaden op til stationen, og komme med et tog hjem til Struer.

Det var herligt at vågne op i morges, til en Mandag hvor man ikke skulle på arbejde, men kunne sætte mig og nyde morgenmaden mens jeg så Go' Morgen Danmark på TV-2. 

Jeg skulle en tur i Løvbjerg, for som sagt havde jeg Fødselsdag i Torsdag. Og vi plejer at give kage til vores kollegaer når vi har fødselsdag.
Så i morgen har jeg 10 kager med på arbejde, det skal jo nok blive en hyggelig Tirsdag. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar