lørdag den 16. november 2019

TA'R PÅ IRISH PUB, MEN FØRST PÅ TORSDAG.

For et par mdr. siden læste jeg, at Lars Hjortshøj kommer til Struer og optræder. Da var jeg vaks ved havelågen, og fik købt en billet til hans optræden i Folketshus, Fredag d.15.November.
Kl.20:00 skulle Lars Hjortshøj gå på scenen, og der må jeg rose den skaldede komiker for at være mere præcis end DSB. Lars Hjortshøj kom til tiden, og talte uafbrudt og uden en pause i 1 time og 30 minutter. 
Stand up showet bar' titlen : "Plan B", hvor han fortalte om det at være fyldt 50, og have kone og voksne børn. 

Hvordan jeg lige skal anmelde Lars Hjortshøjs show her i Rygerkupeen, ved jeg ikke helt. Hans ord er vanskelige at gengive her, de ord ville blive fattige hvis jeg blot klippede dem ud af helheden. Og det er netop i helheden Lars Hjortshøjs ord står stærkt, og rammer som et cumshot lige midt i fjæset. 
Et lille dyneløft kan jeg dog komme med; Der er mange af De politiskkorrekte der mener helt bogstaveligt, at alt hvad vi har mellem halsen og knæene, ikke er noget der må omtales eller smages på.
Nu er den gode Lars ikke politiskkorrekt, og Gud ske tak for det !Hr. Hjortshøj giver i den grad Krænkelseskulturen tørt på, og hvor har han dog ret i sine meninger, om de fjolser. 

Og så har Lars Hjortshøj en befriende og festlig måde, at fortælle om alt hvad vi har mellem halsen og knæene. 

Næstegang jeg tager i Folkets Hus, er Fredag d.29. November. Der er der kæmpe Shu-Bi-Dua fest, det tror jeg bliver sjovt. 

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at i dag er det Lørdag.
Jeg havde godt nok lovet, at kigge en tur ud på Irish Pub i Vinderup. Men mine weekender i år har været så optaget, så jeg så lige mit snit til at holde en stille og rolig Lørdag herhjemme.
Jeg har pyntet op til Jul, lidt tidligt vil nogle sikkert mene, men så er der lagt an til en hyggelig Lørdag aften, hvor jeg kan se der er noget godt i fjernsynet.

I ugen vi kommer ind i, tager jeg på Irish Pub hele 2 gange, på Torsdag og igen på Lørdag.
På Lørdag gælder det Julefrokost i selskab med mine kollegaer på HK Scan, hvor vores Personaleforening Hønsegården, invitere på Julefrokost. 

Og på Torsdag er det min fødselsdag, i den anledning har jeg taget 2 ferie/fridage, Torsdag og Fredag skal jeg ikke på arbejde, og Mandag d.25. November, er der slagtefridag. Det bliver en dejlig lang weekend, der også skal være råd til at nyde. Derfor tager jeg den med ro i dag. 

Men på Torsdag vil jeg fejre min fødselsdag på Irish Pub i Vinderup, om jeg har råd til at give en øl, tør jeg ikke love. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar