søndag den 24. november 2019

HØNSEGÅRDENS JULEFROKOST.

For et par uger siden, var jeg et smut på Irish Pub i Vinderup, blot for at putte penge i min Spare Bøsse. Da sagde medejeren Henriette, at hun havde en gave til mig.
Det er denne fine Juletrøje fra Tuborg Julebryg, sådan en gave bliver man jo glad for. 
I år skulle vores Personaleforening på HK Scan "Hønsegården", afholde årets Julefrokost på Irish Pub, så var det jo meget passende ved den lejlighed, jeg kunne bruge trøjen.

Det var i går Lørdag d.23. November, at Julefrokosten fandt sted.
Mig og Susan havde sat hinanden stævne på Den Gyldne Dame først, lige til en øl eller to, inden vi skulle hen på Irish Pub.

Kl.18 ankom vores kollegaer til Pubben, der var foruden os, nogle knejter som også skulle holde Julefrokost. De blev placeret i det bette lokale, og så mærkede vi ikke så meget til deres tilstedeværelse.
Vi andre fra Hønsegården, havde så hele Pubben. I alt var vi samlet i nærheden af 90 personer, og vi fik god mad, øl og snaps, og små drinks.
Vi er gode til at feste, inden kom op at skændes eller slås, vi kunne feste fredeligt og i højt humør hele aftenen og natten med. 
I 3 timer var der gratis øl, samt 3 flasker snaps, og så al den gode Julemad. Så der kom gas på drengen, og et par Julelege skulle vi også igennem.

Den anden medejer af Irish Pub, Kristian, var foruden konference også vores legeonkel og senere på aftenen gav han også et par sangnumre. 

Aftenens første konkurrence var noget med et par stykker skulle fylde munden med slik, og sige nogle festlige ord.
Og den næste konkurrence var Luftguitar, jeg havde ellers sagt, at i år ville jeg ikke deltage i konkurrencen. Men folk ville have mig ud på gulvet, så pyt da !
Først skulle jeg dyste mod en pige, der vandt jeg, og gik videre til finalen, hvor jeg skulle dyste mod Peder.
Vi fik AC/DC, og så tabte Peder. Jeg vandt ! Det gjorde jeg også sidste år, så nu er jeg nød til også at deltage i Luftguitar til næste år, og se om jeg kan vinde for tredje gang.
Og så fik vi sandelig besøg af Julemanden.

Da vi var færdige med at spise, ku jeg mærke jeg lige måtte holde en øl-pause, og købte en flaske Vodka med Cola.
Det var rart lige at få noget andet end øl, men fik ikke tømt hele flasken. Og her er så det gode ved Irish Pub, at når man ikke kan drikke mere af sin flaske, får man et navneskilt sat på, og så kommer den ud på hylden at stå. Så har man til næstegang, man kommer på besøg. 

Og nu var det blevet tid til dans, og til det formål, hyrede Irish Pub, Peter Sort Band.
De er en yderst populær trio, der forstår at få fyldt dansegulvet med festglade mennesker. 
Og vi skulle ud og køre i en Volvo.
Er der en fra Peter Sort Band, som pigerne er vilde med, er det ham i badedragten.
For engang skyld skulle jeg ikke tænke på togtiderne, for min kære kollega Jess var også med til Julefrokosten. Så da han blev hentet af sin kone ved 1-tiden om natten, kunne jeg kører med dem hjem til Struer.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar