mandag den 25. marts 2019

CC CARS I ANS.

Sikke en Søndag med sol, så jeg fik lyst til at stikke af.

Jeg var ærgerlig over jeg ikke kom af sted til Transportmessen i Herning, for på Facebook kunne jeg se hvad jeg gik glip af. Om 2 år er der Transportmesse igen, der vil jeg opleve det.
Som et plaster på såret, kunne jeg læse der var Åbent Hus hos CC Cars i Ans, så det kunne jeg da opleve.

Var først omkring Bageren i Vinderup efter et smurt rundstykke, en basse og en Congo bajer. Ude omkring Bjergby ligger der et skovområde, her kunne jeg nyde min morgenmad inden turen gik videre til Ans. 

Det er altid spændende at besøge CC Cars i Ans, her er mange flotte biler til salg.

Den dyreste bil, er denne Mercedes til ikke mindre end 10.000.000, ja ti millioner kroner. 
Om jeg så vandt i Lotto ville jeg aldrig købe denne bil, for hvornår ville man overhovedet tør køre en tur i den. For ikke at nævne at parkere sin Mercedes (Mågevinger), så kunne man risikere der kom nogle fra Venstrefløjen der laver ridser i den, eller endnu værre sætter ild i den.
Det ville være en katastrofe, for du kan ikke bare lige gå ud og købe en ny. Og hvad med de 10 millioner kr. du lagde på bordet, vil Forsikringen erstatte tabet ?
Næ, du vil højest få den reelle værdi af bilen udbetalt, som du helt sikkert skal betale skat af. 

Hvis man vil have en sjov Mercedes at køre i, er denne Bobby Ewing model, et langt bedre køb.
Hvem husker ikke dengang man fulgte med i TV- serien DALLAS, hvor Bobby Ewing kom kørende i sin lille røde Mercedes ?
Hos CC Cars i Ans holder en magen til, ganske vist i en anden farve men til en fornuftig pris. Så har man råd til at køre rundt og lege, at man er Bobby Ewing. 

Men den Mercedes som jeg virkelig kunne tænke mig at købe, er denne :
Der er et eller andet hyggeligt over sådan en gammel Mercedes fra 1979, og så er den rummelig.
Farven er helt rigtig, skiller sig ud fra mængden så ingen er i tvivl om det er dig der kommer kørende. 
Og skulle det værste ske, at den bliver stjålet. Skal Politiet blot kigge efter en orange Mercedes, der findes nok ikke så mange Mercedes'er i den farve. 

CC Cars har ikke kun biler, de sælger også meget andet.

Står du med 200.000 kr. i din baglomme du ikke aner hvad de lige skal bruges til, og som du nødigt vil brænde inde med. Så kan du blive den lykkelige ejer af denne flotte ESSO tankstation, og de kommer og sætte den op for dig, hjemme på din adresse.
Køber du denne tankstation er både du og dine venner, ikke i tvivl om du er en singlefyr. For bor du sammen med en kvinde, kan du være stensikker på, du fik aldrig lov at købe denne tankstation, og slet ikke stille den op, hverken indendørs eller udendørs.

Det er dit navn der står på skødet da du købte huset, men du har ikke meget at skulle have sagt hvis en kvinde har møvet sin kuffert indenfor, så skal ALT kører efter hendes hoved.
Hvor ser man det tit, at et hjem kun er indrettet efter hendes og børnenes smag, mandens smag kan han hvis han er heldig, med nød og næppe få et beskedent hjørne til ude i garagen.

Man ser det også tydeligt i de mange boligprogrammer i fjernsynet, at i langt de fleste hjem kan man spørge, bor der også en mand her ? Jo det gør der, men hans smag er der ingen plads til, hele huset er plasket til kun med hendes smag.
Alt er snorlige og så perfekt, og kedelige grå eller hvide farver. På badeværelset er der ensfarvede tandbørster og ditto håndklæder.
Og så er der de her forbandet grimme Mormor tallerkner, dem der står i en speciel indrettet hylde, så de kan stå oprejst sammen med fade.
En kvinde kan ikke døje at skulle leve i et hjem med mandens dårlige smag, men han skal bøje sig for hendes dårlige smag. Han må hverken; påtale, nedtale,  omtale, eller diskutere det emne. For hendes smag og mening er det rigtige. 

Derfor vil jeg aldrig bo sammen med en kvinde, jeg er forever single, og derfor hvis jeg vandt i Lotto, kunne jeg faktisk godt finde på at købe denne tankstation, jeg har 3 gode forslag til hvordan den kunne bruges:

Helt oplagt ville det være, at det er her mine modelbiler skal udstilles.
Eller hvis jeg får min egen You Tube kanal, kunne det nok fange en del opmærksomhed, at man sidder ved en gammeldags ESSO tankstation.

Men den rigtig fede ide, er at købe et hus og så opstille tankstationen i sin baghave.

Man indretter et hjørne i baghaven, hvor man sidder sammen med sine venner når der skal grilles. Selve bygningen skal så både være garage til sin Napoleon Grill + tilbehør, men også indrettes med et lille køkken hvor man har køleskab til kolde øl, og en fryser til isterninger, og et bord hvor man kan stå og gøre kødet klar til grillen.

Syntes du det lyder dumt, så prøv lige at lukke øjnene og forestil dig så denne ESSO tankstation står ude baghaven. Forestil dig så også lige det er en lækker lun sommeraften, hvor du sidder der sammen med dine venner, og spiser varme pølser og drikke kolde øl, og I har en rigtig skøn stemning. 
Alt imens din robotplæneklipper kører en tur hen ad græsplænen, så dine venner kan se, at sådan en har du også.

Når du åbner dine øjne igen, er jeg ganske sikker på du vil syntes det ikke er slet ikke et tosset køb. 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar