lørdag den 16. december 2017

JEG MØDTE JANNI REE, I AARHUS.

I det nye Julekatalog fra Tøjeksperten fik jeg kik på en trøje jeg godt kunne tænke mig, og tænkte på om jeg skulle gøre det til en udflugt ? En tur til Aarhus for at købe trøjen, eller blot smutte til Holstebro.
Men så læste jeg på Facebook, at lørdag d.16. December, kommer Janni Ree til en boghandler i Aarhus for at reklamere for sin nye bog. Så var sagen jo bøf, jeg ville til Aarhus for at købe trøjen.

Os som bor i Jylland er så heldig at have Arriva toget, og de har et knald godt tilbud der hedder en En-dags billet til 149 kr. Hvilket betyder man rejser ud og hjem igen inden for samme døgn.
149 kr. så billigt kan det ikke lade sig gøre i bil, og så er der den her store fordel ved ikke at have bilen med. Man må godt drikke et par øl. og så lige få en mere inden man skal op og med toget hjem igen.

Da jeg ankom til Aarhus, var jeg omkring Hotel Cabinn  da jeg d.20. Januar skal til en Scor fest, og så kunne jeg lige så godt få booket et hotelværelse og så få det betalt med det samme. 

Bagefter ville jeg på Flammen og spise Brunch. Undervejs mødte jeg den nye Aarhus historie, Letbanen.
Det kan godt være vognstyren får løn for at køre det bette tog, men det må nu alligevel være en nolder måde at bruge sin lørdag på, bare ligge og fise frem og tilbage uden at må tage passager med.

På Flammen havde jeg bestilt den dyre brunch til 300 kr., det er nok dyrt men i sidste ende er de penge givet godt ud. Det betyder at når du sætter dig til bords, skal du ikke skovle maden i dig, fordi der står andre og tripper for at få din plads. For du har betalt 300 kr., så det er din plads fra de åbner kl.10, til brunch buffeten lukker kl.14. Det er dejligt at have så god tid til at spise og nyde sin mad, for der er virkelig meget og det er så lækkert. Og så er det All Inclusive, også drikkevarer som øl og champagne.

Det er helt sikkert at når jeg tager til Scor fest lørdag d.20. Januar, vil jeg igen på Flammen og spise brunch.

Næste punkt på dagsorden var at finde hen til boghandleren Arnold Busck, og der stod hun jo. Karsten Ree's kone.
Jeg kan godt fortælle jer, det er ikke kun når hun optræder i fjernsynet, at hun er smuk, det er hun sørenjensemig også når man møder hende i virkeligheden. Janni Ree har en god humor, så vi fik den her ping pong snak der giver et godt humør.
Jeg fik købt Janni Ree's bog, og hun satte sin autograf samt en lille hilsen i bogen.

Og nu til det hele turen handler om, indkøb hos Tøjeksperten. De havde så ikke lige den trøje jeg var ude efter, til gengæld havde de den her skjorte

og denne vinterjakke, der før har kostet 1000 kr. prisen er nu sat hele 50 % ned, så den nu kun koster 500 kr.

Nu trængte jeg til en øl, og da jeg først kunne komme med et tog hjem til Struer igen kl.16:54, brugte jeg resten af min eftermiddag på Die Kleine Bierstube.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar