onsdag den 27. december 2017

EN FRYGTELIG KVINDE.

1.Juledag var jeg en tur på Skipperkroen, da der var livemusik.
Det var noget ganske godt musik, og en god stemning der var på kroen. Så jeg var først hjemme i seng kl.3 om natten, men jeg havde mine 12 øl kort med i byen, så den eneste udgift jeg havde den aften, var taxaen hjem. Og nu har jeg 4 øl kort tilbage, dem gemmer jeg til Nytårsaften, da kan jeg lige nå at fyre dem af inden de bliver ubrugelige efter midnat.

I går 2.Juledag blev bare sådan en dag, hvor jeg hang herhjemme. Men jeg syntes det var noget skod det der var i fjernsynet, og så at man kunne komme i biografen kl.16:15.

Vores lokale biograf Apollon, viser åbenbart ikke kun børnefilm på sådan en Juledag, men også en voksenfilm sidst på eftermiddagen. Der var slet ikke så få inde at se filmen, og filmen jeg taler om er:
EN FRYGTELIG KVINDE.

Filmen er allerede blevet haglet ned af feministerne, jeg kan ved den søde grød ikke se, hvad de bliver så forarget over. De har altid brokket sig over man på film fremstiller kvinder som dumme og hjemmegående husmødre, her får de endelig en film der helt nøgent fortæller sandheden om hvordan kvinder er.
Os der er single som engang har haft en kæreste, kan med 100 % nøjagtighed nikke genkendende til alt der foregår i denne film.

Han er ungkarlen der lever det søde singleliv med masser af venner, og gang i den.
En fest han holder dukker der en kvinde op som han forelsker sig i, allerede der burde en rød lampe lyse. For hun brokker sig over den måde han fester på med sine venner, at det syntes hun ikke er sjovt.

De flytter sammen i hans lejlighed der nu pludselig er blevet til vores hjem, og i vores hjem er der ikke plads til hans ting der ryger ud, der er kun plads til hendes ting.
Da han brokker sig over dette bliver hun pisse fornærmet, og luften bliver kølig.

En aften de er i byen med hendes gamle venner, sker det mest forfærdelige der kan ske for en kvinde, hendes venner syntes pludselig om ham, syntes han er sjov og tiltalende, og han hygger sig noget så gevaldigt i deres selskab.
Det får kællingen til at tabe sutten for så føler hun sig overset, og skælder ham ud for hans opførsel.

Og hvor er det typisk, kvinder skælder altid ud over din opførsel, men kan ikke komme med et konkret svar på hvordan man så skal opfører sig.
Havde han opført sig så hendes venner ikke kunne fordrage ham, havde det været forkert, men det er sgu åbenbart også en forkert opførsel når de pludselig kan lide ham. 

Og for øvrigt; har du nogensinde haft en kæreste som roser dig ? Nej vel !

Jeg må som single sige at der sandelig er en kæmpe forskel på om man har en kvinde som veninde, et venskab, eller som kæreste, et parforhold. 

Hvis man har en kvinde som veninde, så oplever man det søde og det sjove, og man har det skægt. Man forkæler hinanden, gør vennetjenester for hinanden, og hun kan endda finde på at rose dig. Og du kan tale med hende om ting, du aldrig kunne drømme om at fortælle til dine drengevenner, af frygt for de vil grine af dig. 
Det eneste man ikke gør, at gå i seng sammen, og det er så åbenbart her det går galt.
Går man i seng med en kvinde falder hammeren, så er man pludselig i et parforhold. Her er ingen plads til det skal være sødt og sjovt, nej, det skal være seriøs, politisk korrekt, og kontrolleret helt ned til mindste detalje.

Dette får mig til at stille spørgsmålet, om det er meningen at vi mennesker skal leve sammen. Vi tilhører Pattedyrene, og kig på dem. De mødes kun i parringstiden, resten af året lever de adskilt, og ofte er det hunnerne der tager sig af den flok unger der kommer ud af parringen.

Kvinder kan i dag lovligt gå i Sædbanken og købe sig til at blive gravide, så de behøver ikke at skulle dele bo og seng med en mand for at få opfyldt sit ønske om at blive mor. Er det synd for barnet ? Næ !

Jeg har gennem hele min opvækst fået at vide jeg er adoptivbarn, så jeg ved at et eller andet sted her i Danmark lever min biologiske familie, jeg kender ikke deres navne og har aldrig haft interesse i at opsøge dem. 

En mor kunne gøre det samme være ærlig over for sit barn og fortælle hvordan det i den moderne tid vi lever i, er kommet til verden.
At hun ikke har været i seng med en mand, men blot var forbi Sædbanken og købe en klat som nu er blevet til det barn hun har ønsket sig. Og der er ingen der ved hvem der er barnets far, da han som sæddonorer har ret til at være anonym.
Barnet burde være glad og stolt, for det er ikke kommet til verden ved en fejl, der sidder ikke noget med kolde fødder og har fortrudt man ikke stod af i Roskilde. Det her barn er kommet til verden fordi det er et ønskebarn, og fordi en kvinde i dag har muligheden for at få et barn uden at hænge andre op på regningen og besværet.

Skulle vi mennesker have lyst til ikke lave børn, men kun have sex for sjov, kan vi tage i Swingerklub. 
I en Swingerklub mødes man for at give hinanden en fræk oplevelse, og det bedste er, man var et frit menneske da man ankom til Klubben, og det er man også når man tager hjem igen.  For man udveksler hverken navne eller adresser, man er her kun for at dyrke sex.

Der er en ting der står lysene klart, jeg er single og der findes ingen der kan friste mig til at lave om på dette.
Jeg har et fantastisk singleliv hvor jeg ikke er ensom men kun alene, har mange gode veninder/venner og bekendte, og mangler ikke sex og nærværd. 
Så ærlig talt, hvad skulle jeg med en kæreste ? 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar