lørdag den 23. december 2017

DEN SYNGENE BAGER PÅ KOMANDOBROEN.

Så fik man endelig Juleferie, og os på Fjerkræ i Vinderup, er velsignet med hele fire feriedage. Det skulle jo fejres i går, hvor jeg tog på Skipperkroen til Fredags hygge, det vil sige, Store fadøl til en tyver.Og så havde jeg 14 øl kort, og øjnede derved chancen for at få en gratis tur i byen.

Der var forbavsende få mennesker på Skipperkroen, hvor der normalt er mange til Fredags hygge. Men det er jo Jul, folk har jo sikkert travlt med noget andet.

Et par veninder kom ind ad døren og spurgte om ikke jeg ville med over på Komandobroen, for der skulle Den syngene Bager optræde ?
Jo, men så måtte jeg lige omkring pølsevognen først og få noget at spise, i orden, så ses vi derovre bagefter.

Den Syngene Bager, jeg skal da lige love for at han kan meget mere end bare at vride klejner og lange øretæver over disken. Her er en mand som virkelig kan spille på sin guitar og han kan Den Onde Fløjte mig også synge, så der var fest og højt humør på det lille værtshus.

Der var fuldt hus, og rigtig mange jeg kender, og en kvinde som jeg har kendt siden hun var teen ager. Vi hilste på hinanden, og det virkede hendes fyr vrissen over.

Men der har jeg det sådan, jeg kan altså ikke gøre for en kvinde hilser på mig.
Der er 2 ting der ligger helt fast, det ene er, jeg stikker aldrig af med en anden mands kvinde aldrig !
Jeg har det sådan, at når man får noget at drikke, skal man kunne se hinanden i øjnene, og det skal man altså også kunne, når man bliver ædru igen.
Så i den retning, kan folk og fæ altid stole på mig.

For det andet er jeg single, og jeg tager ikke i byen for at få lavet om på dette.

Han fandt da også ud af, at mig kan man stole på. For da den Syngene Bager var færdig, tog jeg om på Stoppestedet, og der mødte jeg dem igen.
Hun bød mig en drink, og han syntes det var helt i orden da hun ville have mig med hen på Limfjordskroen, for han skulle lige være færdig med sin øl.

Henne på Limfjordskroen var det min tur til, at give hende en drink, og vi fik også en dans.
Så kom han og tog hende med sig hjem. 

Jeg gik over på Skipperkroen, her skulle Jacob Decco optræde. Men jeg kunne nu godt mærke der var ikke plads til flere øl, så jeg tog en Taxa hjem.
Jeg gik i byen med 14 øl kort der kun må benyttes på Skipperkroen, og nu har jeg 12 tilbage der SKAL bruges inden d.31/12. De skal ikke bare smides i skraldespanden, så 1.Juledag d.25/12 vil jeg på Skipperkroen og se om jeg ikke godt kan få dem brugt. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar