søndag den 25. juni 2017

PERS BEN.

Jeg holder sommerferie, så jeg skal ikke i seng ved 7-tiden søndag aften. Så når nu man kan tillade sig at være længe oppe, skal der ske lidt ekstra.

I Struer har vi ikke ret meget vi kan prale af, og har ikke gjort de store opfindelser, men vi har dog tre retter mad, man ikke finder i ret mange andre byer.

  1. Det er Venøbøffen, opfundet på Venø Kro engang i 70'erne.
  2. Pindebøf, der blev opfundet af en pølsemand i Gimsing. Og som nu kan fås i flere af byens restauranter.
  3. Pers Ben, der blev opfundet af de to kokke Per & Per, dengang de var ejer af Marina Club.
Det var i 90'erne da Bones åbnede sin restaurant i Herning, og bl.a. kunne tilbyde BBQ Ben. Denne ret ville Per & Per også have på menukortet i Struer, og det blev en populær ret.

Siden solgte de restauranten, og der har været mange nye ejere der ikke have 2 gange Pers Ben på menukortet.

Der er nu kommet helt nye ejer, så nu hedder restauranten ikke længere Marina Club, men Restaurant Ved Fjorden.

Og deres gæster har efterspurgt Pers Ben, i aften skulle de så lanceres igen.
Flagene var i dagens anledning hejst, og de 2 gange Per var selvfølgelig indbudt til begivenheden. De skulle gå rundt og hygge om restaurantens gæster.

Menuen består af 3 rækker ben, en skål friture stegte kartoffelskræller med dip, og en anelse salat, og brød med krydderfedt.

Man får naturligvis både en kniv og en gaffel, men det er nu mest fingermad, så man kan være glad for, at Pers Ben ikke er lige så fedtede som Bones Ben.

Jeg vil gerne anbefalde jer, at tage på Restaurant Ved Fjorden og bestille en omgang Pers Ben. Men I skal skynde jer, de har kun denne ret på menukortet ind til sommeren er forbi.

På min hjemvej lagde jeg vejen forbi LARSEN, lige for at købe lidt lækkert med hjem til min aftenskaffe.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar