mandag den 1. maj 2017

1.MAJ

I dag er det d.1.Maj, arbejdernes internationale kampdag, som jeg stadig syntes der er et behov for at fejre.

I morges drog jeg til 1.Maj møde i Struer, der foregik i Aktivitetscenteret.
Der var rundstykker, basser, kaffe, te, og øl og sodavand, og en lille en til halsen, alt sammen gratis.
DUI orkesteret truttede i mens vi sang med på alle de røde sange, taler var der også.
Talerne handlede dog mest om det kommende Byrådsvalg til November, og et ønske om snart at få et Folketingsvalg. Men vores nye overenskomst blev ikke nævnt med et ord, hvor jeg nu nok syntes der er meget at diskutere.

Den nye overenskomst er at tage røven på lønmodtagerne, man har puttet blår i øjnene på os ved at komme glade ud fra mødelokalerne, og vise en glæde over alt det der er opnået og som man er blevet enige om.
Børnefamilierne får vist nok en del ud af det, men hvad med alle de der ingen børn har, eller har voksne børn der er fløjet fra reden. De får ikke en skid. Og hvad med de ældre seniorerne ? Dem er der heller ikke tænkt på.
Og en lønstigning, hos os ude på fjerkræ hvor jeg arbejder, bliver der ingen lønstigninger, tvært imod vil ledelsen forhandle med 3F om at vi skal miste 25 kr. i timen.

Vi arbejdere burde have stemt et klart nej til overenskomsten da vi havde chancen, og så have taget den Generalstrejke. Og på denne måde nævne, at det er en ommer.

Socialdemokraterne vil gerne vælte vores Regering, og så have Mette Frederiksen som Statsminister.
Jo jeg kan se meget godt i hende, hun er langt bedre end sin forgænger Helle Thorning.
Jeg frygter dog blot hvis Mette bliver Statsminister, at så flytter nissen med, altså De Radikale får magt igen. Og hvad med tosserne hos Alternativet for ikke at nævne Enhedslisten?
Det er ikke en ønskværdig Regering, så jeg er i tvivl om hvor jeg skulle sætte mit kryds hvis der var Folketingsvalg i dag.

Vores nuværende Regering; jeg syntes godt om Søren Pape, han har styr på at være Justitsminister.
Venstre syntes jeg nogenlunde om, mens LA . . .FUCK DEM!

Jeg bryder mig ikke om LA og Venstres ide om at afskaffe opsparingen af feriepenge, og mener at de penge må folk selv spare op.
Jo tak ! De der ikke sidder i gæld kan jo sagtens spare op til ferierne, men hvad med de der er tynget af gæld ?

Jeg husker dengang jeg selv sad i gæld, da så jeg virkelig frem til at få udbetalt mine feriepenge, så der lige kunne blive råd til lidt ekstra.
Sidder man i gæld vil banken aldrig gå med til man sparer op til ferie, de vil i stedet kører på, at man først må få gælden ud af verden også kan man til den tid begynde at spare op til ferie.
Det bedste er at bevare feriepenge opsparingen i sin nuværende form, så også de der sidder i gæld har lidt at se frem til.

Venstre vil afskaffe arveafgiften til de børn der skal overtage en familieejet virksomhed, mens Enhedslisten vil straffe disse børn med en urimelig arveafgift.
Jeg kan sagtens se det fornuftige i, at disse børn naturligvis kan overtage og fortsætte virksomheden, uden at skulle betale arveafgift.
For hvis de skal betale arveafgift kan det bliver alt for dyrt at overtage virksomheden og drive den videre, hvilket betyder de så må lukke og alle de mennesker der var ansat bliver fyret og sat på gaden.
Det er det Enhedslisten vil fordi det er ægte Socialisme, Socialismen går ikke ud på at opbygge velfærd, men at skabe arbejdsløshed og fattigdom.
Sådan er det i socialistiske lande, der er stor fattigdom og arbejdsløshed, og absolut intet velfærd.
Socialismen ønsker at gøre folk fattige for fattige mennesker er nemmere at manipulere med, man kan holde folk nede og true dem til tavshed.
Prøv at stille dette spørgsmål; Hvis Socialismen var Paradis, hvorfor i alverden flygter folk så ? Og hvorfor slår man dem ihjel der prøver at flygte, eller sætter dem i fængsel fordi de tillader sig at have en anden mening ?
Så bliver der tavshed, ingen kan give et fornuftigt svar på disse spørgsmål.

Min ønske Regering var et SV, Socialdemokratiet og Venstre, og så samarbejde med De Konservative og Dansk Folkeparti, udelukkende for at være stensikker på, at holde de røde/radikale helt uden for indflydelse.

1.Maj sluttede jeg af på SKIPPERKROEN, hvor de i dagens anledning serverede røde pølser og fadøl, ganske gratis.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar