lørdag den 10. september 2016

SOMMER I SEPTEMBER

Det var min mening, at jeg slet ikke skulle drikke øl i denne weekend.
Men så brød solen frem og vejret blev dejlig varm, så er det ikke nemt bare at blive hjemme.
Så jeg røg på værtshus.

På denne sommerdag i September, en fredag lige efter fyraften skulle jeg først omkring banken og hæve penge. Ville et smut til Holstebro, men ku' se på Rejseplanen jeg skulle vente en hel time på et tog.
Jeg spiste et stykke smørrebrød på Kastanje Cafeen, og tog på Skipperkroen hvor jeg nød en iskold fadøl.
Det kom til at passe med togtiderne, men jeg nåede dog kun til Stoppestedet.
Det er et lille hyggeligt værtshus, og der blev jeg lokket ind af Perry og Dicte.
Så fik jeg en øl, og Perry bød på en smagsprøve.
Det er den nye short : PURE LAKRIDS.
Nøjj det smager godt !
Jeg vil holde med dem der har opfundet og producere PURE, at mange shots smager grim og ofte slår maven i stykker. Tag nu bare Gajoler som jeg drikker meget sjældent, ganske enkelt fordi de slår maven i stykker.
Men PURE som jeg varmt kan anbefalde, har en fyldig rund smag af lakrids, og lander lækkert i maven uden at slå den i stykker.
Dem fik jeg nogle stykker af og øl lige så, så jeg nåede ikke til Holstebro. Pyt med det; i stedet nåede jeg til Fyraftens fest på Limfjordskroen.

Når man tager en rundtur på værtshusene i Struer, falder man i snak med mange mennesker. Og heldigvis er det sådan her i byen, sker det yderst sjældent folk ryger i totterne på hinanden. Det er jo derfor det er hyggeligt at gå ud og få en lille kæp i øret i Struer, fordi vi godt kan finde ud af at have det skægt med hinanden.

Jeg sluttede denne sommerdag i September af med en godnat øl på Skipperkroen, og så var det også på tide at tage en taxa hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar