tirsdag den 26. januar 2016

LOOP ER GOD TRÆNING

Så er Januar snart overstået, årets første måned var der jeg tog beslutningen om at få lidt motion..

Vi har i Struer fået Loop Fitness,
www.loopfitness.dk    et rigtigt hyggeligt sted at dyrke motion, og det har til huse i det ny bygget Værftet nede på havnen.

I små 3 uger har jeg nu benyttet mig af muligheden for at træne der, og kan fortælle det går fremragende, og kan da også kun anbefalde jer andre om, at blive medlem af Loop i Struer.

De skriver det kun tager 24 minutter, jeg vil nu sige at det tager 35 minutter.

Man begynder med opvarmning, først ro, gå, cykle, og så i gang med maskinerne.
Efter endt træning har man sådan en god fornemmelse i kroppen af velvære, hvis man gør det rigtigt. Til gengæld mærker man også med det samme, hvis man overbelaster sin krop, løfter mere end man kan. Så er der sære knaselyde i nakken, og det kan også mærkes i benene.

Man er ganske enkelt nød til at respektere, at man kun lige er begyndt at træne sin krop.
Jeg sætter ikke flere kilo på end jeg kan løfte, og det er forskelligt fra maskine til maskine. Jeg kan dog mærke det går den rigtige vej, da jeg begyndte kunne jeg tælle til 7 løft.
Nu kan jeg tælle til 15 løft, hvor de sidste 5 løft er lidt svære at komme igennem, man kommer lige op at puste over det. Men bagefter kan jeg så mærke den der velvære i kroppen, hvilket betyder jeg gør det rigtigt.

Jeg træner 3 gange i ugen + søndag, det er så 4 gange om ugen. En gang imellem kan jeg så lige tage en ekstra gang, når jeg har en ledig lørdag.

Så jeg syntes jeg tager det seriøst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar