fredag den 8. januar 2016

THE HATEFUL EIGHT

I går aftes var der i Apollon biografen i Struer, premiere på den nye Western : The h8teful Eight.
Men da filmen først begyndte et kvart over tyve, tog jeg på Restaurant Orient.
Her fik jeg en Kina Buffet, og en stor fadøl.

Desserten gik jeg hen til LARSEN, og fik. Jo ganskevist hører is til dessert også med til buffeten på Restaurant Orient, men det er børne is.
Henne hos LARSEN, kan man få dejlig frisk soft ice, med en flødebolle til, og cafe late.

Og så kom det til at passe med at filmen snart begyndte i biografen.


Om The Hateful Eight, kan jeg oplyse, det er en western der får de gode gamle western med John Wayne til at ligne en sukkersød Amerikansk udgave af en Far til 4 film.

The Hateful Eight, er en virkelig barsk western.
Og så må alle de bløde klaphatte med de åh så rigtige meninger, få deres popcorn galt i halsen. For filmen er vidunderlig politisk ukorrekt.
Der bliver sagt nigger ind til flere gange, og kvinden der er med i filmen får da godt nok nogle på lampen.
Men nu er hun ikke den lille pige med svovlstikkerne som vi alle skal have ondt af, nok ømmer hun sig højlydt, men hun rejser sig trodsigt igen.
Hun er iøvrigt på vej til at blive hængt for sine forbrydelser.

Jeg vil ikke løfte for meget på låget, det vil afslører for meget af handlingen. Men I skal være forberedt på det er en hel aftens film hvor man konstant bliver holdt til ilden, af den onde stemning. Man er udemærket klar over, at sådan som disse cowboys bliver ved med at træde hinanden over tæerne, må den gode stemning snart blive losset ud i sneen.
Og jeg kan love jer for man bliver ikke snydt for et godt skyderi, for det er jo en western, så seksløberne bliver ikke i skeden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar