søndag den 18. oktober 2015

BILMESSE I FREDERICIA

Lørdag morgen stod jeg op ved 7-tiden, og da jeg havde fået mig gjort klar var det afsted til Fredericia.

Jeg orker ikke at køre på motorvej mere end højest nødvendigt, så jeg drejede ind over Give hvor jeg ved Shell tanken holdt ind, og spiste morgenmad.

Så var det ellers ad den gamle landevej, og hele vejen igennem Vejle og ud til Hejse Kro ved rundkørslen, og så finde vejen til Messecenter C i Fredericia.

Her fandt det store kræmmermarked og bilmesse sted, og jeg besluttede mig for at begynde med at gå rundt og kigge på de mange biler, og så handle til sidst.

Det sjove ved at gå rundt på messen i Fredericia, er der ikke kun er gamle og sjældne biler. Her er også noget man finder i Messecenter C, en veteran støvsuger, og den er fungere fint.
Og så er der sjove køretøjer, der ikke er egnet til kørsel på vejene.
Et helt TV hold var også til stede med kamera lyd- og lys folk, samt en reporter. Hele dette menageri åbenbart fordi nogle havde klædt sig ud som, Olsen Banden.
Men som nogle så rigtigt sagde engang, bliver man ikke cowboy blot fordi man tager en cowboyhat på hovedet. Man bliver såsandelig heller ikke Egon, Benny og Keld, bare fordi man tager en cigarstump i mundvigen og bliver filmet ved en gammel øse. Ham der skulle forestille Benny, havde ikke engang gule strømper på.
Og så kom jeg forbi denne sjældenhed af en Bedford, og fik en snak med ejeren.
Vi var mange fra min generation henne og kigge på denne bil, man kan huske den fra man var barn. Postvæsnet kørte rundt i dem, og min onkel havde sådan en Bedford.
Ejeren fortalte at bilen IKKE er til salg, hvilket jeg godt kan forstå. Der findes idag kun 3 kørende eksemplarer i Danmark, så den bliver lige så stille mere og mere værd. Han sørger selvfølgelig også for at holde bilen ved lige og i fin stand, og ham og konen køre på ferie i bilen, også til udlandet.

Den klart store forskel på Herning Hallerne MCH og Fredericia Hallerne MESSECENTER C, er maden.
I MCH er det pokkers dyrt mad men det har aldrig smagt godt, men i Messecenter C er det en fornøjelse at spise sin frokost, en overkommelig pris, jeg fik to flotte stykker smørebrød og en varm fiskefilet, og så lige en fadøl.

Efter frokost, var det blevet tid at gøre mine handler.

Jeg fik købt disse to flotte modelbiler jeg nu skal have fundet plads til, på mine røde hylder. 

Jeg kom også forbi US-shoppen hvor man kan købe alverdens sjove ting og sager med USA flag og motiver.
Jeg fik købt en kaffekop.
De sidste indkøb blev tre T-shirts.
Og så var det med at finde hjem ad igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar