mandag den 5. oktober 2015

LÆDERJAKKE

Da tågen endelig lettede kunne jeg komme afsted til Herning Centret.
For jeg havde set på nettet den læderjakke, jeg godt kunne tænke mig at eje.
Hos JACK & JONES og NIELSEN, og det er årsagen til jeg aldrig køber mit tøj over nettet, for der ser det alt sammen så pænt ud. Jeg vil se det i virkeligheden, så jeg med mine egne øjne kan bedømme hvad der er pænest.

Og derfor kørte jeg til Herning Centret hvor de to forretninger ligger side om side, og så var det ikke svært at se i hvilken forretning jeg skulle købe min læderjakke.
Det blev hos NIELSEN.

Den er fremstillet i lammeskind, og har de her flotte lynlåse, og sidder helt perfekt. Man ser sej ud i denne læderjakke.
Og når jeg tager mine nye sko på, bliver jeg velklædt og moderne.

Grunden til jeg kunne få råd til at købe læderjakken, er at jeg fik den glædelig nyhed da jeg i formiddags var en tur i banken.
Min bankrådgiver fortalte mig at nu er jeg færdig med at betale mit billån, så jeg er helt ude af både boliglån og billån, med andre ord: Jeg er GÆLDFRI !

Nu har jeg siddet i gæld siden jeg var en ung knejt, så nu skal det virkelig nydes jeg endelig kan kalde mig gældfri. Der er flere år til jeg skal ud at købe ny bil, så nu skal der være råd til det jeg også godt kunne tænke mig.
Så min bankrådgiver kunne godt forstå jeg ville fejre det, ved at tage ud og købe nyt tøj.
Jeg forklarede at jeg har rykket min fødselsdagsfest til Januar, det skal der ligges penge til side til.
Og så vil jeg have gang i en opsparing, da jeg ikke har været ude at rejse siden 1999.
Jeg vil gerne opleve den ægte Oktoberfest i Tyskland, og så den helt store drømmerejse; den danske by Solvang i USA der kun ligger 3 timers kørsel fra Hollywood, så man kunne vel få oplevet begge byer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar