søndag den 4. oktober 2015

SEX & EROTIK MESSE I VALBY

Det var ellers meningen jeg igår skulle have været til en stor Scor fest i København, men om det fordi folk nødigt ville gå glip af Indiana Jones på TV3, kan jeg ikke svare på. Men i hvert fald fik jeg et brev på Scor.dk, hvor de fortalte at festen er aflyst grundet for ringe tilslutning.

Nu var togbilletten købt og hotelværelset bestilt, så skulle jeg bare blive hjemme ?

På www.side6.dk ku' jeg læse der i denne weekend skulle være Erotik Messe i Valby, så jeg tog alligevel afsted til København.
Jeg tog med toget fra Struer ved 8-tiden, og da jeg ankom til København, tog jeg straks om til RIO BRAVO.
Her fik jeg en god frokost bestående af en lun fiskefilet, og bøf med spejlæg, og to kolde fadøl.

Det kom til at passe med jeg bagefter kunne tage om til Hotel Cab Inn City, og booke ind.
Efter et bad var det med en Taxa ud til Valby Hallen, du godeste for en kø, men det gik nu rask med at få alle de mennesker indenfor.

Netop kommet ind ad døren blev jeg vinket over til Angel Clubs stand, her skulle et strip show netop til at begynde.
Man blev budt på et glas gratis champagne og gratis strip, og det var en sexet pige der skulle optræde.

Bagefter spurgte jeg hvad det ville koste hvis man en aften vil ind og opleve Angel Club ? Prisen starter ved 600 kr., uh ! Så kan jeg godt regne ud, det ret hurtigt bliver en dyr aften.

Så tror jeg hellere jeg vil nøjes med den oppe i Aalborg. Jeg har en kollega som for et par uger siden kom sådan rigtig glad på arbejde, og så på en mandag morgen, og han fortalte han havde været til strip tease i Aalborg.
Jeg spurgte ham om ikke det var dyrt ? Næ ! Det er den club der ligger lige på hjørnet af Jomfru Ane Gade, og så ligger der et stort hotel lige overfor. Han sagde til mig, at hvis jeg tager 1500 kr med, så får jeg en skide sjov aften med fadøl og bare damer.
Det bliver jeg nød til at opleve, engang til foråret.


Der var mange boder på Erotik Messen, hvor man kunne købe sexlegetøj og frækt undertøj. Jeg fik nu bare købt, denne T-shirt jeg vil have på på lørdag, hvor jeg skal til fræk fest i Randers.

På Messen var der også et par Swinger Klubber, de to på Sjælland, og jeg faldt i snak med de folk. Fortalte jeg af og til, besøger Swinger Klubben i Aarhus, og den ved Vejle. Og at jeg har en profil på Scor.dk, hvor jeg hedder Lars Lummer.
De syntes jeg skulle komme og besøge deres Swinger Klubber. 
Men den i Slagelse lyder noget bøvlet når man kommer med tog fra Jylland, der køre en rutebil der ud, men der går ingen busser tilbage når det er god nat i klubben.
Men så er der City Swingers og Dark Club, der har til huse i København på Vesterbro. Det gør det noget nemmere at besøge dem, så kunne man f.eks. bo på Cab Inn. 
Ude i forhallen i Valby Hallen, havde Denice Klarskov sit eget hjørne, med bar og bare damer. Det var min mening jeg ville se hvad der foregik hos hende, men jeg blev sgu stoppet af en skøn lille stripper.
Hun er fra Østeuropa og talte Engelsk, for pokker hvor var hun sexet. Langt lyst hår og en krop med både til gården og til gaden, sådan helt rigtigt fordelt. Hun spurgte om jeg ville opleve en lapdance ?
Jo hvorfor ikke ! Prisen var 500 kr. Vi skulle igennem Ladys Corner, hvor der var mandestrip til kvinderne, der inde havde hun et lille telt hvor jeg kunne opleve hendes private show.
Hun er sådan en pige man godt kunne tænke sig skulle optræde til min fødselsdagsfest, ikke alene er hun køn, hun er også sød varm og sjov.
Hun fortalte at jeg ikke måtte røre ved hende, men at hun gerne må røre ved mig. Det gjorde hun med sine babser da hun havde fået sin BH af, satte hun sig på mit skød, og så fik jeg med mit ansigt lov at nyde hvor bløde og velduftende hendes babser er.
Så rejste hun sig op og tog sine trusser af, så fik jeg set hendes fisse og lyserøde numsehul.
Så var showet forbi, og vi fulgte ud igen, hvor jeg fik et kram.

Jeg tog en taxa tilbage til mit hotel, jeg var blevet sulten men gad ikke gå for langt væk fra mit hotel.
Jeg fandt en restaurant KARLA, hvor man bl.a kan få flæskesteg til 168 kr. men jeg har nu smagt flæskesteg i Jylland der er langt billigere og langt bedre.
Bag efter tog jeg en runde på de små værtshuse der ligger i området. Der er øllene ikke så dyre, og der var nu en god stemning.


Da jeg i morges gik til Hovedbanegården, skete der en hel masse uden for. Torkil Tyring parkede lige ved trapperne, og så ankom der en masse motorcykler. Jeg gætter på de alle skulle deltage i Go Morgen Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar