onsdag den 8. juli 2015

HANDBJERG MARINA

Da jeg var barn, lå der ude ved i Handbjerg et lille strand værtshus, og det var en mand som hed Bruno som købte stedet.
Bruno var ellers ansat hos min onkel Peter Thaysen som ejede købmandsforretningen i Gimsing, men han ville gerne være selvstændig.
Jeg kan huske jeg var med mine forældre ude at besøge Bruno, og i det lille værtshus, var der enarmede tyveknægte, og en bowlingbane.
Men der kom ingen gæster så Bruno gik konkurs og måtte lukke sit lille sted, og lige siden har Handbjerg lagt øde hen. Ganskevist med nogle få huse, og sommerhuse, men det var ikke et sted hvor man tog på udflugt til.

Men for nogle år siden var der nogle der fik den ide, at nu skulle der anlægges en Marina i Handbjerg.
Det ligger færdigt bygget nu, med restaurant, isbod, kajpladser til private både, og pladser der må benyttes af autocampere.
Og på en varm sommerdag er det en hyggelig oase, med en unik udsigt over Limfjorden og landskabet.

Jeg tog derud for at spise igår, og det er lækkert mad de servere, og til fornuftige priser.
Men om de kan få det til at løbe økonomisk rundt ?
Altså for at komme derud skal man køre i bil, så det er ikke salget af øl de skal forvente at tjene de store penge på. Så er der salget af mad og is, som nok kan holdet skindet på næsen.

Måske de skulle satse på Brunch buffet søndag morgen, i hele Vestjylland er der faktisk ingen steder man kan køre hen og få brunch søndag morgen, så der kunne de virkelig gøre en forskel.
Jeg vil tro at mange inde fra byerne virkelig ville holde af at kunne stå op søndag morgen, og sammen med familien køre ud til Handbjerg Marina, og nyde denne udsigt:
Mens de spiser morgenmad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar