søndag den 22. februar 2015

MED KOLLEGAER TIL BOWLING I SKIVE

Vores Personaleforening ude på Fjerkræslagteriet i Vinderup, er ret ny. Og jeg var da heller ikke medlem fra begyndelsen, da jeg ikke havde tid.
Men nu hvor jeg er ude af alt det her med 40 plus, jamen så har jeg fået tid, og er nu blevet medlem. Og igår tog jeg så med til Bowling i Skive, Personaleforeningen sørgede for vi fik Buffet & Bowling for kun 130 kr.

Min gode kollega Anette ville også med, og da hun bor ude i Hem syntes hun vi ligeså godt kunne følges ad.
Så jeg ankom hos hende kl.16, og vi fik da lige et par drinks at varme op på.
Og da vi skulle afsted, kom hendes svoger og kørte os ud til Bowl 'n Fun i Skive.

Vi var samlet 30 kollegaer fra alle afdelinger og skift, fra min afdeling var vi kun 3 fyre fra dagholdet og en enkelt fra natholdet.
Jeg var så heldig at komme til at sidde lige i smørhullet, blandt alle kvinderne, og vi fik holdt en fest. De andre sad dernede hvor det gik lidt mere rolig for sig.

Kl.19 gik vi til buffeten, og så havde vi 2 timer at spise i. Og det var nu noget lækkert mad, så man var nok mere mæt end sulten da spisetiden var gået.
Fra kl.21 - 23 skulle der bowles, vi havde hele 5 baner at brede os på.
Jeg kom på hold med Klaus fra natholdet, og 2 piger. De er søstre, og fandeme et par festlige tøser.
Nu var der ingen af os der har et mesterskab i bowling, så vi tog det hele som en leg.
Men det gik nu ikke så tosset, vi fik nogle strike, og hvad det nu ellers hedder inden for denne sportsgren. Og da de røde kegler kom på banen, fik vi scoret en omgang gratis shots. Så jo vi syntes nu selv, at vi var ret så gode.

Da bowlingen var forbi satte vi os op til vores bord igen, lige for at slutte denne aften af.
Næste arrangement fra Personaleforeningens side, er 2.Maj, hvor vi skal opleve Cirkus Arena, når de kommer til Holstebro. Og der kan jeg hører, at vi er mange der mødes igen.

Anette og jeg havde talt om vi ville med i byen i Skive, hvis de andre skulle få den tanke. Men de fleste ville hellere hjem, så Anette og jeg blev enige om at spare de penge, og så tage hjem og sove. Så kan vi altid gå i byen en anden aften.

Der var en kollega som tilbød os, at køre os hjem til Hem.


Anette og jeg siger ofte i spøg at vi er Kyllinge kærester, og hver fredag giver vi hinanden et fredags kram. Men vi har et venskab ingen af os vil have ødelagt, så heldigvis er det hele ren venskab hvor vi nok kan gå ud til grænsen men aldrig over.
Vi er gode til at gå i byen sammen og hygge i hinandens selskab, og vi kan sgu tale helt åbent om alle emner.
Men som rigtige venner, sover vi naturligvis i hvert sit rum, hun i sit soveværelse, og jeg inde på hendes kontor.

Og da vi havde spist morgenmad her til morgen, tog jeg hjem igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar