tirsdag den 3. februar 2015

DR. OETKER PIZZA BURGER ! KÆFT DE ER GO'E !

Mon de fleste af os ikke har set den nye TV-Reklame for Dr. Oetkers Pizza Burger ?
Det er sjovt at feministerne holder kæft, men i Sverige er reklamen helt sikkert forbudt. For man ser jo to mænd der drikker øl, og så tager de grundigt pis på kvinderne.

Men når nu de fleste TV-reklamer kun henvender sig til kvinder, eller til kvindernes børn, syntes jeg faktisk det er ganske forfriskende med en reklame der henvender sig til mænd, i en herlig drengerøvs humor.
De siger:
Når en six pack ikke er noget du træner men drikker, og du syntes salat kun er bordpynt, og bestik er til at lege med, er en Dr.Oetker Pizza Burger lige noget for dig.

Her til aften satte jeg mig for at se om det holder stik, om disse burgere lever op til reklamen.
Tilberedning er lige som med Dr. Oetkers andre pizzaer, først skal ovnen varmes op, og de skal også have den samme tid i ovnen. Og her er det så op til dig, om dine boller skal være lune og bløde, eller du foretrækker dem sprøde og varme.

Som tilbehør til disse Pizza Burgere må jeg fraråde ketchup, jeg forsøgte med en enkelt klat, det dur ikke.
Men løft øverste bolle, og kør en streg Fransk hotdog dressing hen over kødet. Så sidder smagen lige i øjet, en lækker varm og krydret smag.
Du får 2 Pizza Burger for 25 kr. i Kvickly og de mætter. Og der med er de en ideel måltid mad de aftner hvor man har en aftale ude i byen lige efter spisetid, hvor man lige skal nå at få noget at spise i en fart der ikke efterlader en opvask.

Men de vil også være SUPER en aften hvor en flok tossede tøser og frække fyre, mødes til en kasse øl, højt musik og  besøg af en stripper.
Sæt et fad Pizza Burgere og en kasse øl ind på bordet, sammen med en flaske fransk hotdog dressing og køkkenrullen.
Så lover jeg der bliver fest lige til der skal synges med på Johnny Reimers: Sikke en fest vi har haft nu i nat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar