lørdag den 16. februar 2013

Kære Linse Kessler, JEG ELSKER DIG.

Vi er i vores samfund blevet opdraget med, at når de sure kællinger står med deres løftede pegefinger og formaner hvordan vi skal leve vores liv, så har vi bare at bøje nakken og rette ind. For det er nemlig de sure kællingers mening der er den rigtige.
Men nu er der kommet en ny høne i hønsegården, og hun hedder Linse Kessler.

De sure kællinger kalder Linse Kessler dum og intetsigende, og mener at Familien Fra Bryggen, er ligegyldigt TV.

Klart de mener det, for Linse Kessler giver de sure kællinger en konkurrence der gør de mister indflydelse og ingen længere gider at rette sig efter deres mening.
For Linse Kessler træder ind foran dem og siger klart så alle kan forstå det; Nyd livet for helvede og blæs på hvad andre mener.

Igennem hele min ungdom og det meste af mit voksenliv har jeg siddet i en gæld, hvor jeg måtte nøjes med at se på at mine venner købte modetøj, tog på fede rejser, og fik fisse. 
Jeg fik ingenting jeg sad jo i gæld, og forsøgte forgæves at spare sammen til bare nogle få glæder.
Men hvergang jeg lagde en 100 kr. seddel til side kom nogen og forlangte 200 kr., så det hjalp sgu ikke meget.

Men nu er det begyndt at lysne, jeg er kommet der til hvor gælden er til at overse og om få år er det helt overstået.
Så jeg følger Linses råd og må sige, at hun er sgu ikke dum og ej intetsigende, hun har helt ret.
Når man tør nyde sit liv og blæse på hvad andre mener, så fiser de tyngende mørke tanker ud af kroppen og man føler en varme og glæde ved livet man ikke skal skamme sig over, det er en glæde man har ret til at nyde.

Derfor siger jeg det højt: Kære Linse Kessler, jeg elsker dig.


Men det er nu Didde jeg er forelsket i, hun har hele pakken.
Hun er blondinen med store dejlige babser, og er vaks ved havelågen. Og så har hun en skøn humor der ikke stopper brat ved flodens bred, men bæres uden faldskærm over på den anden side af bredden og fortsætter.
Men Didde er nok ikke interesseret i en genert Jyde, så hun er pigen jeg aldrig får scoret.

Så jeg må nøjes med de kedelige piger, men dem gider jeg ikke, mit liv er for kort til at indlede et forhold til den slags piger. For så kommer man til at bruge sine weekender på det man ikke gider :
Sidde hos hendes forældre og høre på et prustende Bornholmerur og glo på blå platter på væggen, og hører dem øffe over hvor elendigt fjernsynsprogrammerne er, og hvorfor er det ikke Volmer Sørensen der er vært og Gustav Winkler som synger "Hvide måge" ? 
Det er jo nok lig som fordi de er døde, ik os ?

Eller også skal man slæbes med til Lalandia sammen med hendes unger.
Lalandia er udemærket for børnefamilier, der kan de ankomme i deres Berlingo, hygge med afkommet og føle sig i samme båd som de andre tilstedeværende.
Men jeg sidder ikke i den båd, jeg er et frit menneske.
Og derfor har jeg valgt at leve singlelivet.

På Bryggen lever også Lebbe Lone, og på trods af hun ligner noget der blev spyttet ud af en mejetærsker, skal man bestemt ikke regne hende for at være dum.
Noglegange smider hun svesken på disken og ordet på bordet, og jeg må sige kære tøs, jeg ser mig nødsaget til at give dig ret.
Jo Lebbe Lone, er en sej tøs.

Så er der også Geggo, Linses datter Stephanie, og Mor Ann.
Til sammen er de alle; Bryggens bedste Sexbomber.

Derfor forholder det sig således, at hver mandag når jeg står op og tager på arbejde glæder jeg mig kun til én ting; At det snart bliver fredag og TV-3 tager mig med ud på Bryggen til min kære Familie.

2 kommentarer:

  1. Og jeg elsker dig Lasse!!
    Du har altså en skøn måde at skrive om verden på
    Knus Pia

    SvarSlet