lørdag den 4. maj 2024

PANIK HOS JESPER PANORAMA

 

Som før fortalt, modtog jeg i min E-box en besked om, jeg ikke længere kan bruge Mit ID på min telefon, da den er for gammel til at modtage opdateringer.

Jeg besluttede jeg ville have en ny telefon, og det skulle være hos 3. GOOGLE fandt jeg ud af, de har en fysisk butik i Silkeborg.

Der tænkte jeg, det er fandeme fedt, så vil jeg ind til JESPER PANORAMA og spise smørebrød. 

Kl.4 i morges måtte jeg stå op, og med toget kl.7:15, skift til bus i Viborg.

I Silkeborg fandt jeg frem til 3 BUTIKKEN, der skulle jeg ind på min telefon og på min bankkonto og undersøge, om jeg kunne oprette et lån. Det kunne jeg ikke, det skyldes det skide lån til mit badeværelse, der står i vejen.

Jeg kunne købe den nye telefon kontant, prisen er: 12.000 kr.  Så det bliver sgu desværre ikke i år, jeg får råd til en ny SAMSUNG. 

For et par dage siden ringede jeg til JESPER PANORAMA, og jeg var heldig. Der var lige et ledigt bord tilbage, fra kl.11:30 til 13:00, hvilket passede mig fint.

Da jeg så sad ved bordet, skal jeg love for jeg gik i panik. Jeg ville da lige fortælle på Facebook hvor jeg befinder mig, og tage et billede af smørebrødet, og så kunne jeg Fandeme ikke komme ind på min telefon.

Tænk at sidde på PANORAMA med det lækreste smørebrød, og en øl og snaps til, og så kan man ikke finde ro til at nyde det. Jeg havde ellers hjemmefra besluttet mig til, at denne Lørdag i Silkeborg, skulle være rigtig hyggelig. Og så bliver hele min Verden væltet, på grund af min telefon. Det eneste jeg havde i hovedet var, at jeg hurtigst muligt skulle hen til 3 igen, og høre hvad Fanden der er sket med min telefon. For da jeg ankom til Silkeborg virkede min telefon, det gør den ikke længere. 

Jeg skyndte mig at få spist, og slugt den snaps og øl. Hos 3 kunne de fortælle det ikke var mit log in nummer den var gal med, det er selve telefonens Pinkode der pludselig er forsvundet, og det nummer kan jeg ikke huske, så de kunne ikke hjælpe mig.

Mig hen til YOU SEE butikken, de kunne heller ikke gøre noget. Men de kunne tilbyde mig en ny telefon til 99 kr. Jeg skulle ikke oprette et lån, blot betale 99 kr. 

Det er dog en oprettelse, så jeg binder mig for en periode på 6 mdr. Det er en MOTOROLA. 

Men jeg er stadig i panik over, alt det jeg nu skal have genoprettet. Google, Facebook, Mobil Pay, og Mit ID.


Jeg kunne komme med toget fra Silkeborg til Herning, hvor jeg skulle skifte tog til Struer. Men en ulykke kommer aldrig alene, så naturligvis, ankom vi så sent til Herning, at jeg blot kunne stå og se toget til Struer forlade perronen. Så jeg måtte sidde på Herning banegård i en fucking lang time, og vente på næste tog.

Da jeg endelig nåede til Struer, syntes jeg ikke det kunne betale sig at tage på værtshus, der møder jeg alligevel ingen som kan hjælpe mig med min telefon. Den eneste jeg kender som kan hjælpe mig, er Otto.

Jeg skyndte mig at køre om til ham, han var ikke hjemme. Det var hans datter der åbnede  døren, jeg forklarede hende situationen, og bad hende sig til Otto han skal kontakte mig.

Jeg har intet hørt fra ham endnu, men jeg vil have min nye telefon op at køre, inden udgangen af denne uge. For i næste uge er det Pinse, og der vil jeg en tur til Aarhus, jeg trænger til at komme en tur på KURTS MOR.


Og Maj måneds sidste weekend, d.24. skal jeg på HOTEL TØMMERGÅRDEN , og om Lørdagen er der KILEN ROCK i Struer.

Men i denne uge har vi en Helligdag på Torsdag, det vil sige, vi har Onsdag aften, hele Torsdagen, Fredag aften og hele Lørdag til rådighed, så mit håbe er, at der må Otto finde tid til at hjælpe mig.

Og så håber jeg, at jeg bliver så tilfreds med min MOTOROLA, at jeg ikke går og er trist over, jeg ikke fik råd til en SAMSUNG.

Men jeg håber Sørme også jeg til sommer, får tid til endnu en tur til Silkeborg. Hvor jeg så kan sætte mig hos JESPER PANORAMA , og bare have tid til at nyde det gode smørebrød, med en øl og en snaps til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar