fredag den 24. maj 2024

MIN MIT ID KODEOPLÆSER

 

Som før fortalt, modtog jeg en besked i min E-BOX, at jeg pr. 28.Maj, ikke længere kan bruge MIT ID på min gamle telefon. Årsagen er den, at telefonen er for gammel til de nye opdateringer fra MIT ID. De forslog jeg kunne købe en ny telefon, eller få en kodeoplæser. 

En ny telefon tog jeg til Silkeborg for at købe, som beskrevet, havde jeg ikke råd til den jeg ønsker. Og så var det min gamle telefon fuckede up, så jeg var alligevel tvunget til at købe en ny hos YOU SEE, de havde en til 99 kr. 

Problemet er; min nye telefon har jeg endnu ikke fået op at køre. Min gamle telefon var der en som jeg kender, der var så hjælpsom at få til at virke igen. 

Så jeg så mig nødsaget til at bestille en kodeoplæser. Når den er bestilt, skal man ned på BORGERSERVICE, for at hente, og man skal bestille tid inden man møder op.

Der var jeg nede i Onsdags, det kræver da sin tålmodighed. For de tager ikke folk i den rækkefølge man har fået sit nummer, de springer let nogle numre over. Og så kom der nogle ind ad døren, der slet ikke havde bestilt en tid, tænk sig! De fik lov at komme foran alle andre i køen. 

Laaangt om læænge blev jeg kaldt ind, og nu kunne jeg få udleveret min MIT ID KODEOPLÆSER. 


Man får den ikke bare stukket i hånden, man skal først fremvise Pas eller Kørekort, og så besvare 4 spørgsmål, så de er helt sikker på det er mig.

Bagefter får man en instruktion i hvorledes tingesten virker, det skulle vise sig ikke være så besværlig, så det skal nok gå. Også er det en bette snild en, der er nem at tage med sig. 

Hvor længe jeg vil benytte denne kodeoplæser ? I hvert fald, de næste 6 mdr., hvor min nye telefon er bundet til YOU SEE.


Men jeg overvejer godt nok når bindingsperioden er overstået, om man så skulle få den nye telefon til at fungere. Hvis der nu er en telefonudbyder der har et billigt tilbud, kunne jeg jo nok få råd til at have 2 telefoner. 

Så kunne den nye nemlig bruges til MIT ID og E-BOX, og alt det andet seriøse.

Den gamle telefon skal blot have et nyt batteri, og så kunne den bruges til FACEBOOK , musik, og hvad man ellers har af sjov.

Det er sådan noget jeg vil bruge sommeren til at overveje, og tale med folk der har mere forstand på tingene, end jeg har. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar