fredag den 3. juni 2022

FADØLSFEST PÅ KRUSET

 

Om Lørdagen i Påsken, var vi på overarbejde fra kl.3.37 om morgenen til kl.16 om eftermiddagen. Derfor skyndte jeg mig at få bestilt en Afspadseringsdag, om Fredagen op til Pinse, så jeg kunne få 4 sammenhængende fridage.


Og så kunne jeg komme til Fadølsfest på Kruset i Holstebro, om Torsdagen. Derfor sagde jeg NEJ til overarbejde i går, nu har jeg sagt JA til overarbejde hele ugen, det gjorde jeg også hele sidste uge. Så engang i mellem, vil jeg have lov at sige NEJ.


Jeg tog med bussen fra Peter Bangs Vej kl.16, for jeg ville have noget at spise inden Fadølsfesten.

På Cafe Perlen blev det et festmåltid med, en Congo Bajer til.


Hvor er det en fornøjelse at se, de nu endelig har lettet røven, og er i fuld gang med at rive Politi stationen og de gamle huse ned, Posthuset ryger samme vej. Det har været noget af et øjebæ gennem mange år, og virkede noget skummelt at gå forbi, navnlig efter mørkets frembrud.

Men nu er der lys for enden af tunnelen, planen er vist nok, der skal bygges nye butikker og boliger. 


FADØLSFESTEN på Kruset var velbesøgt og skide sjov, som altid fra kl.19 til 21. Kl.22 skulle der være Strip-Tease. 

Det gik jeg glip af, for nogle dage kan man tømme en tankvogn for øl, og stadig holde sig i sadlen. Andre gange må man se sig slået, blot efter et Fingerbøl med øl. I går var en af disse aftener hvor jeg følte da Fadølsfesten var forbi, nok hellere måtte finde op til banegården medens man endnu var mobil. For skulle jeg vente til efter Stripperen var færdig med sit show, kunne det nok blive noget af et show at se mig, forsøge at gå op til banegården.

Men nu er der kun en måned til jeg får SOMMERFERIE , så må jeg se om jeg får det hele med i uge 27. 


Da toget ankom til Struer, gad jeg ikke tage på Værtshus og få en godnat bajer, jeg ville bare hjem.

Der stod mange mennesker og ventede på at få en Taxa, og nogle kunne ikke forstå de kun fik en telefonsvarer.

Nu har jeg fået det hemmelige nummer til Taxa, det ringede jeg til. Og så fik jeg sgu en Taxa før alle de andre, og kunne så komme hjem i seng.


I Formiddags var jeg på Apoteket efter Astmamedicin, og hos 


Herreværk har de langt om længe, skjorter i min størrelse på udsalg. Det plejer ellers kun at være skjorter og trøjer til splejsede typer, men i dag var der og så tøj i rigtige Herre størrelser.

Jeg fandt disse to til 500 kr.


I eftermiddag og i aften der der Open By Night i både Struer og Holstebro, jeg skal ingen steder. For i morgen vil jeg en tur til Aarhus, værtshuset HOS ANDERS har en udendørs koncert på TELEFONTORVET, det er Jazz musik, den oplevelse vil jeg have.

Derfor skal jeg i aften blot se FÆLLESSANG på DR-1, og så til ro. For i morgen skal jeg med toget kl.7:20, så jeg skal op kl.4, for at nå det.

Og så skal jeg hjem igen allerede i morgen aften, da jeg på Søndag igen skal på Kruset i Holstebro, jeg har tilmeldt mig Pinsefesten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar