søndag den 12. juni 2022

SOMMER FEST PÅ IRISH PUB I VINDERUP

 

I går aftes skulle jeg til Sommerfest på Irish Pub i Vinderup, det er snart over et halvt år siden, jeg sidst var på Irish Pub.

Da de tidligere ejere solgte Pubben og den nye overtog, var der flere der ikke længere gad at komme der. Og da Æ Bette Bar åbnede, var der nogle der mente, at ny knækker de nakken på ham den nye ejer.

Men i går aftes kunne jeg ved selvsyn se, man ikke skal lade sig FARVE af andres meninger, men danne sine egne.


Der er sket nogle ændringer på Irish Pub, Jens Okking er røget ud til højre, nu hænger der i stedet en tilbudstavle.


Og så er der kommet et helt orgel af Fadølshaner, men det bedste er, nu kan de tilbyde lidt at spise. Det savnede jeg nu tit i de år jeg var stamkunde på Irish Pub, for når man sidder og hælder øl i sig, bliver man ud på de sene timer lidt småsulten. Så det er meget rart, man nu kan få en Toast i stedet for en pose flæskesvær. 

Så jeg tror faktisk jeg vil der ud og have en Fredags bajer, ikke lige i denne uge. Da jeg har vedtaget jeg vil holde Ædru Weekend, da jeg på Lørdag vil på Hjerl Hede og se Veteranlastbiler. Men så i næste uge da, kunne jeg godt lige smutte til Vinderup og drikke et par Fredags øl, og få smagt den Toast.



Årsagen til jeg skulle til Sommerfest på Irish Pub, var Personaleforeningen HØNSEGÅRDEN . I 2 år har de ikke kunnet arrangere noget for os hårdt arbejdende slagteriarbejdere, men nu kunne det endelig lade sig gøre.

Fra min afdeling var vi kun 3, det var mig sagde hunden, og 2 fra natholdet. De øvrige gæster var fra de andre afdelinger. 


Der var det herligste vejr, så for engang skyld, kunne jeg gå hjemmefra uden overtøj.

Det koster 150 kr. at deltage i Sommerfesten, for det beløb var der Helstegt Pattegris ØF ! og 3 timer med gratis Fadøl og sodavands sprut. 


Det var noget lækkert mad vi fik, og der var rigeligt til man kunne hente flere gange. Men 2 gange må være nok, der skal jo også gøres plads til alle de gratis øl.


Og det var ikke kun Tuborg fadøl vi kunne få, der var frit valg på hele orglet. 

Og så kunne vi selv vælge musikken i Juke Boxen, hvilket betød der var en god stemning hele aftenen.

Det var ellers min plan jeg ville med toget til Struer ved 22-tiden, men jeg morede mig sgu så godt, at jeg blev hængende til sidste afgang ved midnat.

Hjemme i Struer


tog jeg en God nat bajer på Center Pubben, og fik ringet efter en Taxa.


Og så må jeg hellere se at få lavet et nyt Pas, da Hønsegården til November, arrangere en bustur til Tyskland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar