søndag den 8. august 2021

NÆSTEN ÆDRU WEEKEND

 

Det er så længe siden, jeg har været ude hos Frellsen i Holstebro, for at købe flødeboller. 

Nu skulle jeg alligevel derud i Fredags, da jeg skulle ud til Bierstube, og melde afbud til Sommerfesten d.21. August. For et par uger siden var jeg ellers ude på Bierstube og tilmelde mig Sommerfesten, men et par dage efter, modtog jeg en indbydelse fra min gode kammerat Brian, til hans fødselsdagsfest, d.21. August.

Så stod jeg der og skulle træffe en beslutning, skulle jeg sige nej til Brian, for nu havde jeg en anden aftale ? NEEEJ ! Så absolut ikke, for jeg bliver nød til at sige, at de mennesker jeg møder på Bierstube, aldrig bliver mine kammerater.

Nok har man set hinanden før, og den genkendelighed kan man godt mærke. Men det er ikke mennesker som siger "Hej" til mig, så jeg siger heller ikke "Hej" til dem.

Det er ikke som når jeg kommer ind på Irish Pub i Vinderup, her nøjes de ikke bare med at sige " Hej Lasse", næ, her får man også et kram og bliver budt velkommen ved bordet. Det er på Irish Pub i Vinderup, mine kammerater er, derfor mener jeg også, at når en af disse invitere, skal de ikke bare fejes af bordet. Derfor sagde jeg straks Ja og tak, til at komme til Brians fest.

På Bierstube sagde jeg, at jeg var nød til at melde afbud til Sommerfesten, der var da heller ikke noget. Og de penge jeg havde indbetalt, fik jeg tilbage. 

Når jeg ind imellem tager en smuttur til Holstebro, kigger jeg stadig ind på Bierstube. Lige som når jeg tager til Aarhus, skal jeg lige ind på Hos Anders, og når jeg er i Frederikshavn, er det Tordenskjold. 

Men mit stamværtshus er og bliver, Irish Pub i Vinderup.



Inden jeg skulle med toget hjem, kunne jeg nå en frokost på Espresso House, og få købt guf hos Frellsens Chokolade. 



Da jeg stod op Lørdag morgen, og tog et kig i TV-oversigten. Kunne jeg se, det eneste der var værd at se i TV, på sådan en Lørdag. Var OL Lørdag eftermiddag, hvor der var Finalekamp i Håndbold, og det var Danmark som skulle mødes med Frankrig. 


Så jeg tog i Menu for at se, om de havde noget lækkert man kunne nyde medens man så håndbold. Hos Menu plejer de ellers nok at have lækre Sandwich eller en Dagens Ret, men der var intet.

Hvor er det godt der nu er åbnet en kiosk hos OK Tanken, her har de altid noget lækkert at blive fristet af.


Nå men det gik i Håndbold som man kunne forudsige, når hele Danmark pludselig vil kigge med, så går der ged i den.

Så de Danske Humleriddere kunne ikke tæve de Franske Frøspisere, men hva' , Sølv er da ikke noget at kimse ad, så det gik vel alligevel ikke helt så galt. 


Der var ikke noget i fjernsynet Lørdag aften, før kl.22 på Charlie, det var Kerteminerevyen. 

Desværre er det en weekend, hvor kassen er tom, det er først på Fredag jeg får løn. Heldigvis har jeg et Øl-kort til Det lille Apotek, så jeg tog Den Bette Blå der op, og fik et par øl, og så hjem igen. 


Jeg havde set revyen fra Odense kl.17, og det var Fandeme rigtig morsom. Men revyen fra Kerteminde, må da gerne forsvinde, hold nu kæft for noget møg de kunne sprede. 

Jeg gav dem en chance, men efter 15 minutter slukkede jeg for lortet, og gik i seng. 


Så det blev en weekend, hvor jeg var mere ædru end beruset. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar