søndag den 6. december 2020

PETER SORT BAND

 Lørdag skulle der være Julehygge på Irish Pub i Vinderup, derfor var jeg ikke i tvivl om, jeg hellere måtte få noget at spise inden det gik løs.

Så da jeg steg af toget i Vinderup, smuttede jeg om til GRILL HYTTEN, her fik jeg en Flæskestegsburger og en Cocio. 


Kl.13 blev døren låst op på Irish Pub, vi var mange der kom lige til åbningstid. Årsagen var, vi skulle have vores opsparede penge udbetalt. Jeg har i Sparebøssen opsparet 2800 kr., som jeg fik udbetalt. 

Jeg havde overvejet om jeg skulle opsige min Sparebøsse, og så spare op herhjemme. For til Påske kunne jeg godt bruge at have lidt ekstra penge, da jeg håber at kunne få råd til at holde en bette ferie i Frederikshavn eller Sæby.

Men jeg tager lige 1 år mere, i Sparebøssen på Irish Pub. 



Vi havde en hyggelig eftermiddag på Irish Pub, drak nogle øl og ønskede musik i Juke Boksen. Og kl.17 var der mad, vi havde betalt 50 kr. for at deltage, og se al den gode mad vi fik til den pris. 



Jeg sad til bords med bl.a. Kaj og Lene, og Kaj syntes vi skulle have en snaps til silden. Sild skal jo have noget at svømme i, men vi havde ingen lyst til at tømme hele flasken , så der er også lidt til næste gang der skal holdes fest. 


Og så ankom aftenens underholdning: PETER SORT BAND. 

De tre tosser passer godt til den humor, der er på Irish Pub.


De satte strøm på instrumenterne, og gang i festen. 




Ved vores bord kom der også gang i festen, jeg gav en omgang Choco Babser, en anden gav Jæger bombs, og Nørregade og en anden lille chokolade shot, for uden alle de øl, og drinks jeg også nåede at hælde i mig. 

Jeg var pyntet da jeg gik til toget, det har jo været en tæmmelig fugtig weekend, derfor har jeg planer om, at næste weekend skal være en ædru weekend. 



Jeg fik en kasket af Peter Sort Band. 


Hjemme i Struer var værtshusene lukket, så det er heldigt vi har fået et nyt Taxa selskab i Struer, jo vi har stadig Dan Taxa, som man ikke kan regne med. Derfor har vi fået HOT , det er Holstebro Taxa. Dem kan man stole på, her får man en vogn når man ringer og bestiller en. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar