søndag den 29. november 2020

JULEPYNT

 

Det var i Fredags, at jeg sluttede mine 6 uger på UCH i Holstebro, hvilket du kunne læse om her i Rygerkupeen i går. 

Fredag aften var jeg ude at fejre, at jeg bestod EU-prøven, og tænkte, at Lørdag aften ville jeg bare slappe af herhjemme. I TV-oversigten kunne jeg se, der for engang skyld var noget godt i TV en Lørdag aften, DMA , og Dolly Parton fra Gran Ole Opry i Nashville. 



Formiddagen gik med at få handlet ind til en hyggelig Lørdag, først op til Meny efter Smørrebrød.


Det er nu hyggeligt, at få Smørrebrød til frokost på en Lørdag, og så lige med en Hancock Høker til.

Eftermiddagen gik med, at få pyntet til Jul.


Hos XL-BYG, købte jeg denne Julemand med futtog, og blev forsikret om det var uden musik. Heldigvis en sandhed, for det ville være træls at skulle lytte til det en hel aften, og i de næste mange dage. 

Der er bare lys i, og et futtog der køre lydløs rundt om Julemandens fødder. 


Hos KOP & KANDE, fik jeg købt disse festlige Klarborg Nisser i trækvogn. Jeg syntes de manglede noget på turen, så de har fået et par flasker Underberg med på rejsen, en Nisse står klar med en ny flaske hvis de skulle løbe tør undervejs. 


Aftensmaden var Hotwings og Flødekartofler, og nok en Høker fra Hancock. 
Kl. 21 var der på TV-2: DMA 2020. Danish Music Award 2020, med Annika Aakjær som vært. 

Om selve showet, syntes jeg var udmærket underholdning til en Lørdag aften.


Hvor jeg kunne hygge mig med popcorn og en Hancock Høker. 

Men det undre mig, hvem der vinder priserne. 


Hvor var Fisse Lis, Porno Per og Johnny Cola henne ? Denne trio fra Randers blev ikke nævnt, og de er så sandelig de nye stjerner i 2020. Og sikke en succes de allerede har opnået, både på Facebook, og de forskellige musiktjenester. Ingen af dem bliver spillet i radioen, eller i TV, og man kan heller ikke ønske dem i værtshusets Juke Boks. Desværre tror jeg heller ikke de får lov at optræde, på Grøn Koncert og de andre festivaller. Deres tekster er nok for frække, og absolut aldeles politisk ukorrekte. 

På den Danske musikscene er der desværre kun plads til dem, med de rigtige politiske holdninger. 

Der for giver jeg ikke meget for DMA. Det er blot underholdning, hvor de pæne mennesker må klappe hinanden på skyldrene og kysse røv på hinanden. 


Så var der sgu meget mere ved showet med Dolly Parton på TV-2 Charlie.

Dolly Parton skulle fejres med sin 50 års Jubilæums koncert. Og sikke et flot show, hvor flere af de store country stjerner optrådte. 

Men vi fik også flere af Dolly Partons greatest hits.

Dolly Parton er på alder med din Farmor, men hun kan sgu stadig friste. Har denne blide bløde sangstemme, og en uartig humor.

Da hun fortalte årsagen til hun på denne aften ikke havde en fin kjole på, var fordi hun skulle sidde på en barstol og synge en sang. Og så skulle publikum ikke have et kig op til Old Operas billetkontor. 



Og nu er det blevet Søndag, og der med er det slut med aften hygge, for i morgen skal jeg atter ud på fjerkræ og hænge kyllinger op, desværre. 

Så fra i aften er sengetiden atter kl. 19, jeg kan dog glæde mig over der kun er 4 arbejdsdage for mig i denne uge. For på Fredag skal jeg til Teoriprøve, består jeg den, bliver der også kun 4 arbejdsdage i næste uge, for da skal jeg til Køreprøve.

Og i uge 51, har jeg 1 uges ferie. 

Hvis jeg står med et kørekort til bus i hånden, må vi se hvad næste år bringer. Om jeg så stadig skal stå ude på fjerkræ og hænge kyllinger op, eller om jeg kan påbegynde et nyt kapitel i mit liv, som Buschauffør. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar