søndag den 8. november 2020

BUS MØDE PÅ BETTE KRO I STRUER

 

Steen kontaktede mig i Fredags, om ikke vi skulle holde et Bus møde på Bette Kro, Lørdag eftermiddag ? Jo, den var jeg da med på.


Lørdag eftermiddag kl. 14:30 satte vi os til rette ved baren, på Bette Kro.

Der er ikke så meget nyt at fortælle, andet end i ugen der er gået og i næste uge, drejer det sig om EU kursus på UCH. 

Men hvornår jeg kan få kørekort til bus, eller om jeg overhovedet må få det, aner jeg ikke. Det afhænger alt sammen af Kredslægen, hvor min lægeerklæring stadig ligger. 

Årsagen er jeg har sukkersyge, der Gudskelov er den milde art, hvor jeg blot skal tage en pille om dagen.

Så jeg døjer ikke med sygdommen, men kan styre den. Da jeg nu ved hvad jeg må og kan spise og drikke, og hvad jeg skal holde mig fra. 

Det er slut med Wienerbrød, til gengæld kan jeg godt tåle et godt stykke kage, ikke det fabriksfremstillede, men fra en rigtig bager, eller hjemmebagt. Lige som jeg ikke kan tåle de billige flødeboller og billig chokolade, det skal være de dyre flødeboller og chokolade fra Frellsens eller Sv. Michelsen.

Og så er det slut med at drikke cola, jeg kan ikke fordrage de sukkerfri sodavand. Så det er heldigt, at de sodavand som jeg kan tåle, er Hancock  sodavand.

Hancock Sportsvand, Rød sodavand og Danskvand med citrus, dem kan jeg tåle at drikke. Og så kan jeg heldigvis tåle øl, 


og dem fik vi en del af, på denne Lørdag eftermiddag. 

Der sad en Taxavognmand på Bette Kro, og han kunne fortælle mig, han havde samme problem med Kredslægen, da han skulle tage erhvervskørekort. 

Og den der med at ringe og spørge om der ikke snart sker noget, dur ikke, man kan risikere kredslægen bliver sur, og så ryger dine papir nederst i bunken.

Der kan gå en måned før man får besked, og nogle har endda oplevet at skulle vente så længe, at de bliver nød til at tage hele kurset om igen. 

Men ind til videre, kan jeg deltage i al teori, og jeg kommer da også ud at køre i bus nogle gange. Men Teori prøve og Køre prøve, ja selv EU- prøven, kan jeg ikke komme til før jeg har hørt fra Kredslægen. 

Jeg har 3 uger endnu på kurset, der slutter Fredag d. 27. November, jeg tror ikke jeg når at høre noget fra Kredslægen på denne side af Jul. Det er jeg ikke ene om, der er 2 andre på mit hold, der også venter på svar.

Kun en af os, har fået svar, og kan snart få lov til at gå til Teoriprøve og der efter Køreprøve. 


Men eftermiddagen på Bette Kro, fortsatte med at være hyggelig. 


Man går jo hen og bliver sulten, så er det heldigt der er en pølsebod lige over for Bette Kro. Over og få en hotdog, og så var jeg blevet træt af øl. 

Derfor gik jeg op til Det lille Apotek. Det er nemlig det eneste værtshus i Struer, hvor de har Hancock sodavand. 


Og de giver en forfriskende smag, i snaps, og i Smirnoff Vodka.


Så der blev jeg, til jeg ville med en Taxa hjem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar