fredag den 24. juli 2020

FREDAGS FORNØJELSER

I går Fredag ville jeg til Fredagsbar på Irish Pub i Vinderup, men skulle have noget at spise inden jeg tog af sted. 


Jeg kørte op til Meny for at hente 3 gode stykker smørebrød, og så hjem og sidde og hygge mig. 

Kl. 12:17 skulle jeg med toget, men da Irish Pub først åbner kl.13, kunne jeg nå en hurtig pilsner, på Den Gyldne Dame. 


Det blev en festlig eftermiddag på Irish Pub, hvor Fredagsbarens tilbud denne eftermiddag, først bød på håndbajere til 10 kr., og fra kl.14 steg prisen til 20 kr., men så fik man en sidevogn med i prisen, og fra kl. 15, var det Fadøl til 30 kr. 

I dag (LØRDAG) var det meningen vi var 3 der skulle på værtshusbesøg i Skive. 
Ideen blev grundlagt i Lørdags, hvor vi var 5 der var med på ideen. Men i løbet af ugen var der 2 der faldt fra, så vi var 3 tilbage. 
Jeg spurgte om vi ikke skulle finde et sted i Skive at få en frokost, for det her med at drikke på tom mave, er ikke nogen god ide. Nej det skulle vi ikke, vi kunne spise hver for sig hjemmefra, det lød noget tamt syntes jeg, men ok så er det det vi gør. 
Så det var en lettelsens suk, da han kom ned på pubben i går og meddelte at nu er tredje person også faldet fra, så vi aflyser turen til Skive. 
Helt i orden, for blot tage to af sted, det giver ikke nogen mening, og blev enige om at udsætte turen.
Jeg foreslog så, at næste gang planlægger vi det lidt bedre, og burde mødes til rundstykker og en Underberg, inden turen går til Skive. 
Så var det, at Henriette som er værten på Pubben, spurgte om vi ikke skulle arrangere en ægte Pub Crawl ?

Se så gik der ikke længe, fra blyant og lineal i arkitektens tegnestue blev byttet ud med hammer og svejseapparat på skibsværftet, og snart var projektet søsat. Eneste der manglede var lige, at Dronningen kom forbi for at smadre en flaske Champagne, så vi kunne få det døbt og navngivet. 

Det bliver Fandeme en festlig Lørdag vi kan se frem til i September, hvor vi mødes på Irish Pub til rundstykker og en Underberg.
Så med bus rundt og besøge et par værtshuse.


Vi var nu nået der hen på eftermiddagen hvor jeg var blevet sulten, så jeg smuttede ind på Nørregades Køkken, hvor Dagens Ret i går var kylling. 

Så med toget hjem til Struer, så var det jeg mistede min kasket. 
Den fik jeg af Henriette, da jeg var på Irish Pub i Torsdags.

Men da jeg steg på toget, kom jeg ind til en hver singlefyrs drømmerejse.
Et tog fyldt med 10 smukke blondiner, i den helt perfekte alder. Gamle nok til at få serveret alkohol, men flere år endnu til de fylder 25. 
Jeg forsøgte at lokke dem med i byen i Struer, men desværre, de skulle med et andet tog videre til Thisted. Hvad de skulle derop efter, aner jeg ikke. Men jeg håber Fandeme at dem de skulle mødes med i Thisted, er nogle der forstår at opfører sig pænt over for sådan en flok tøser. 
For de her 10 smukke blondiner er som piger er, når man opfører sig pænt overfor dem, skønne, fuld af charme og klar til fest. 
De ville selvfølgelig have min kasket, og Herre gud da, det bliver man da ikke sur over, vel ?


I Struer var det dagen hvor John Hummelshøj åbnede sit nye værtshus: BETTE KRO.
Jeg var en hurtig tur derinde, hvor jeg hilste på mange jeg kender. Men foretrak at tage op på Det lille Apotek.
Her var det min kollega Jørgen som stod bag baren, så fik jeg en god nat bajer, og bestilt en Taxa. 

Hvad der skal ske i dag, når nu jeg ikke skal til Skive, har jeg ikke planlagt. Men jeg tror nu nok jeg vil holde mig ædru, og så bare have en afslappet Lørdag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar