lørdag den 5. oktober 2019

IRISH PUB 3 ÅRS FØDSELSDAG.

Den første gang jeg besøgte Irish Pub i Vinderup, var det første år Vinderup afholdt Kylling Festival.
Jeg køre forbi hver morgen på vej til arbejde, og tænkte, nu vil jeg ind og se hvad det er for et sted.

Sikke en velkomst man fik straks man trådte ind ad døren og satte sig ved baren, der var en god stemning og man faldt hurtigt i snak med pubbens gæster.
Jeg fik en seddel med alle pubbens aktiviteter, snart skulle de fejre 1 års fødselsdag. Den fest nåede jeg ikke med til, men jeg var med til Oktoberfesten det år. Det var der jeg ikke var i tvivl om, at Irish Pub i Vinderup, bliver mit stamværtshus. Og jeg kommer der stort set hver weekend, det er et fedt sted at gå i byen. Her forstår folk at more sig, og man sidder aldrig og føler sig udenfor, man bliver budt med til festen.

Det er ikke alt halløj jeg er med til, som jeg frivilligt holder mig ude af, og det er når de rafler: Løgn, Store og Lille Mayer, og 7'er. Jeg har prøvet at rafle Løgn og Mayer engang for længe siden, men kan ikke hitte ud af det. Og da jeg ikke gider være ham der taber og skal give øl hvergang, nøjes jeg blot med at kigge på.
Måske jeg en dag skulle prøve at foreslå et spil ½ 12, for det kan jeg finde ud af. 

I denne weekend fejre Irish Pub, 3 års fødselsdag. I dag kan jeg ikke deltage, da Det lille Apotek i Struer, holder Lyserød Lørdag, hvor man støtter brysterne.
Så jeg var der ude i går.

Det blev sgu noget af en Festlig Farverig Fredag.
Fra kl. 16 til 17, var der gratis øl og pølser, og fra kl 17 til 18 Happy Hour.
På Irish Pub har de også fået de nye Små Konger, der er min favorit shot. Så hver gang jeg bestilte 1 fik jeg en dobbelt, så undgår man ikke at komme i stødet. 

Da jeg ville til toget for at tage hjem til Struer, var der nogle af de andre som ville med til Struer. Derfor blev klokken over midnat før jeg kom i seng, da vi fortsatte festen på Det lille Apotek. 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar