fredag den 11. oktober 2019

RESTAURANT VED FJORDEN.

Restaurant Ved Fjorden, der har til huse på Struer Havn, kan fejre 4 års fødselsdag.
Det læste jeg i avisen i sidste uge, hvor der blev fortalt hvilken menu de i den anledning servere. En menu jeg godt kunne tænke mig at smage, og derfor var jeg forbi og få bestilt bord til en person.

Kl.17:30 i aften satte jeg mig til bords, og i mens de i køkkenet gik i gang med at tilberede maden, kunne jeg nyde aftenstemningen på Struer Havn.
Fødselsdagsmenuen er en 3- retters menu med 3 glas vin, til prisen 350 kr. 

Forret:

                         EFTERÅR VED FJORDEN 
Græskarsuppe m. ristet Ausumgårdskinke. 

Græskarsuppe har jeg aldrig smagt, årsagen ligger tæmmelig sikker i, da jeg var barn fik man syltet græskar på sine leverpostejmadder, hvilket jeg absolut ikke brød mig om, så hellere asier. 
Men efter i dag må jeg sige, at Græskarsuppe er fuldt på højde med Tomatsuppe. 

Til forretten fik jeg et glas Hvidvin.

Hovedretten:

                                       GLAD GRIS
Confiteret velfærdsgris m. grov kartoffelpuré, efterårskål og timiansauce. 

Et meget lækkert og mørt stykke grisekød, jeg fik at spise.
Og her til fik jeg, et glas rødvin.

Ude på mit arbejde HK Scan i Vinderup, fjerkræslagteriet. Er det muligt vi har 2 spisepauser af 15 minutter, men i virkeligheden er spisepauserne kun på 3 minutter.
Når der er pause, skal man gå fra sin plads, have forklæde af, gøre handsker og fodtøj ren, have sikkerhedsudstyr og arbejdstøj af, vaske hænder, komme på WC, vaske hænder igen. Og inden pausen er forbi, skal man stå klar til at arbejde igen. Så i pausetiden skal man så igen vaske hænder, have arbejdstøj, forklæde, handsker og sikkerhedsudstyr på igen. 
Derfor har man reelt kun 3 minutter at spise i, vi har en kantine der hverdag tilbyder dagens ret for 20 kr., det er yderst sjældent jeg benytter mig af det, simpelthen fordi min mave står fuldstændigt af, når jeg skal spise varm mad på kun 3 minutter. 
Så det er bare 2 smurte klemmer hjemmefra, der ikke behøver at smage godt, eller være noget man glæder sig til. Det skal bare proppes ned i halsen og mætte. 

Når jeg tager på udflugt og andre foreslår jeg burde tage en madpakke med fordi det er billigere, nej Grandberg ! Jeg vil ikke sidde med en skide madpakke når jeg er på udflugt, for så er jeg ikke på arbejde, så holder jeg fri og vil tillade mig at spise noget lækkert. 

Og når jeg går ud på Restaurant for at spise, vil jeg have lov at nyde man ikke der er tvungen til at proppe maden ned i halsen. Men at man netop her har ret at sætte sig til rette, og nyde retten der bliver serveret. 

Den Glade Gris må siges at være en ret, man glædeligt sig øf til. 

Dessert 

                                   ARME SØMÆND
Brød, kanel, æblekompot & hjemmelavet vaniljeis.


Når man besøger Memphis Mansion ELVIS MUSEET I RANDERS , Og spiser i Highway 51, kan man der få Arme riddere med grillet banan fordi det var Kongens livret. Jeg tror Elvis has left the building , hvis han havde vidst man i Struer har byttet bananerne ud med æblekompot og homemade vaniljeis, for han ville helt sikkert give mig ret i, det smager betydeligt bedre.

Til desserten fik jeg, et glas dessertvin. 

En 3-retters menu bliver man mæt af, så nu kunne jeg rejse mig fra bordet få betalt, og kunne tage videre i byen.

Men i byen, ville jeg ikke. For det første fordi jeg i morgen, skal til fest på Irish Pub i Vinderup, med 3 timers gratis øl. Og for det andet, var jeg kørt om til Restaurant Ved Fjorden i Den Bette Blå. Derfor syntes jeg, det ville være mest fornuftigt, at køre hjem og holde en stille Fredag aften. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar