søndag den 13. oktober 2019

COWBOY & INDIANER FEST.

På Irish Pub i Vinderup skulle der i går være, Cowboy & Indianer fest.
Pris for at deltage: 350 kr., men så var det også med Western Buffet og gratis øl i 3 timer. 

Hos Netbutikken Party King fandt jeg det tøj jeg kunne bruge, fik det bestilt og betalt. Og i går kunne jeg hente mine varer, hos Meny på Ølbyvej. 

På Banegården gloede folk da jeg troppede op i min udklædning, men da jeg steg af toget i Vinderup, kunne jeg nå en øl på Den Gyldne Dame. Og der vakte det jubel, da jeg trådte ind ad døren. 

På Irish Pub var der i aftens anledning, pyntet festligt op. Og vi var ikke de eneste der skulle feste, der var en flok fodboldfans der havde besluttet, at de ville sidde på Irish Pub og se Landskampen; Danmark- Schweiz. Det kunne de godt få lov til, der var dækket op til dem, inde i det lille lokale.

Når Irish Pub indbyder til fest, og nævner man skal komme udklædt, tør folk at klæde sig ud og give den gas.
Temaet var Cowboy & Indianer, der var kun en enkelt eller to som var klædt ud som Indianer, der var flest Cowboys and Cowgirls tilstede. Og en Bedemand The Undertaker, og naturligvis var det ham der vandt aftenens bedste udklædning. 

En virkelig lækker buffet, med flere slags salat, dressing, sovs, flutes og 3 slags kød. Og så 3 timer med gratis øl, da vi var mætte fortsatte festen i baren, og med selskabslege. 

Det var et par tøser som vandt, de skulle fise rundt om bordet. Og den der kom først i mål, vandt en cocktail. Det gav en vis munterhed, og i det hele taget var der en hyggelig og rar munterhed hele aftenen.
Dog var man ved at være træt af musikken, godt nok passede musikken til temaet, ene af Country musik, jo vel, men musikken kørte på repit, så det var det samme om og om igen.
Så var det heldig festen ikke var forbi da klokken slog ni, for nu blev der slukket for musikken og ind ad døren kom der livemusik. 

Det var ellers Den Syngene Bager der skulle optræde, men når nu den gode Bager bager brød om dagen og boller om natten, kommer der brød i ovnen. Med andre ord, Den Syngene Bager var blevet Far og måtte derfor aflyse.
Så Værtsparret på Irish Pub, Henriette og Kristian, måtte i al hast finde nogle andre. Og det lykkedes, de hedder Mouse duo.
De var drøn gode, og fik de danselystne ud på dansegulvet. 

Vi var nået frem til det tidspunkt hvor jeg måtte til stationen, og komme med et tog til Struer.

I Struer tog jeg for engang skyld på Limfjordskroen, det er længe siden jeg har været der. Men det er nu et meget hyggeligt værtshus, og der kunne jeg nyde et par stykker af Små Konger, mens jeg ventede på en Taxa. 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar