lørdag den 3. november 2018

J-DAG I AALBORG.

Jeg tænkte, hvorfor ikke prøve at fejre J-dag i Aalborg ?

Så jeg fik bestilt værelse på Cabinn i Aalborg, og da jeg fik fyraften og været hjemme i bad og få pakket taske, tog jeg til Aalborg. 

Jeg ville spise aftensmad på Dalle Valle, og det er nemt når det ligger nabo til Cabinn.
Det var rette tid jeg fik et bord på Dalle Valle, for jeg skal da lige love for jeg ikke var den eneste der ville spise der. Jeg nåede at komme ind og få et bord inden det væltede ind med sultne gæster, og udenfor stod folk i lange køer for at komme ind. Så Dalle Valle i Aalborg, må siges at være en succes. 

Da jeg havde spist ville jeg på John Bull, det kunne ikke betale sig der var proppet med folk. Lige overfor ligger en Irsk Pub, der var endnu et par ledige pladser i baren. Der satte jeg mig, og nød et par spændende øl.
Selv om der var hyggelig at være, syntes jeg nu alligevel jeg vile finde et andet sted inden klokken slog 20:59.
Omme i Jomfru Anne Gade kunne man godt glemme at finde en ledig siddeplads, i den jomfruelige gade begyndte festen allerede til frokost med æbleskiver og gløgg, så der var et hav af mennesker der vist ikke kun havde drukket gløgg.

I en sidegade fandt jeg et lille hyggeligt værtshus, kan ikke lige huske navnet på stedet, men det ligger lige ved siden af det her værtshus som har et papegøje navn; Polly. 

Jeg tror værtshuset er forholdsvis nyåbnet, og det var ejerne selv som stod bag baren. Det var skægt at se kutymen på dette værtshus, her drak alle gæster håndbajere. Der var ingen der hældte sin øl op i et glas, alle drak af flasken selv pigerne tog det som en selvfølge at her drikker man en håndbajer.
I øvrigt var det både hyggeligt og fredeligt at være gæst på dette værtshus og billigt; 20 kr. for en øl. Så der kunne jeg lige så godt blive og fejre J-dag.
Og kl.20:59 blev Julebryggen knappet op, og der var en gratis øl til alle gæster.

Min aften i Aalborg sluttede jeg af med en God nat bajer på Slotskroen, den kro ligger lige på vejen til hotellet. 

Da jeg stod op i morges tænkte jeg, at i aften gider jeg ikke i byen, jeg trænger til en hygge aften herhjemme. Så jeg ville en tur forbi Frellsens Chokoladebutik i Aalborg Storcenter, og skulle jeg i Aalborg Storcenter, kunne jeg lige så godt spise morgenmad i Bilka.

Og ind til Frellsen og købe lidt god hygge til i aften, og derefter gik turen hjem til Struer.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar