mandag den 19. november 2018

HØNSEGÅRDENS JULEFROKOST.

Ude på HK Scan i Vinderup som også kaldes Rose Poultry, har vi en Personaleforening der blev navngivet: HØNSEGÅRDEN. 

Hønsegårdens årlige Julefrokost fandt sted i Lørdags, hvor jeg skulle ud til min kære kollega og gode veninde Anette, som bor i Hem.

Vi skulle dog ikke førfeste hos hende, men i stedet hos hendes kollega inde i Vinderup, og Anette havde sørget for vi blev kørt til Vinderup.

Hønsegården plejer at afholde Julefrokosten i Hjerm Sognegård, og det var såmænd hyggelig, men et bøvl for dem.
For de skulle selv møde op og lave maden, pynte op, betale for personale bag baren, en udsmider og en DJ, og Søndag morgen møde op i Sognegården og gøre rent.
Men i år skulle der forsøges med et nyt sted, Sommerfesten blev holdt på Irish Pub i Vinderup, og det blev så stor en succes at Irish Pub også blev stedet de valgte til Julefrokosten. 
Og jeg tror da nok der er enighed om at det var en succes, der gerne skulle gentages til næste år.

Så kunne ledelsen af Hønsegården lige som os andre, blot sætte sig til bords, skulle ikke røre en finger men party sammen med sine kollegaer. 

I 2 timer og til en pris af 100 kr. for at deltage i festen, kunne vi spise og drikke øl gratis, og så kom der også lige snaps på bordet, så silden og fiskefileten havde noget at svømme i.

I alt var vi samlet 70 kollegaer til Julefrokosten, og det var noget virkelig lækkert mad vi fik at spise.
Vi skulle ikke kun spise, undervejs var der også nogle konkurrencer, som at bunde en Mokai for damerne, og en luftguitar konkurrence var der også.
Og så var der hyret en DJ til at underholde, så da vi var færdige med at spise, blev der rykket rundt på bordene så der kunne danses. 


En af de gode ting ved at feste på Irish Pub, er måden øllet bliver serveret, ligeledes når du bestiller en drink. 
Dine drikkevarer bliver ikke bare sjasket op i et tilfældigt glas eller plastikkrus, det bliver serveret i de der tilhørende rigtige glas. Det giver nu et godt indtryk, og gør det noget mere festligt at købe noget at drikke. 

Anette og jeg blev hentet kl.1, så var det hjem til hende og sove. Jeg på sofaen sammen med hunden, og Anette inde i sin seng.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar