mandag den 26. november 2018

BOXEN PÅ SKIPPERKROEN & PÅ IRISH PUB.

I Lørdags var der udbetaling af penge i Spare foreningen på Skipperkroen i Struer, og da der var tale om mange penge folk fik udbetalt har jeg ventet til i dag med at skrive om det i Rygerkupeen, så folk kunne nå at få deres penge bragt i sikkerhed.

Jeg kan med begejstring fortælle jeg igennem et helt år hver uge, har været forbi Skipperkroen for at stoppe penge i min box, derfor har jeg fået 0 Bøder, så i Lørdags fik jeg hele min indbetaling udbetalt. I alt 3000 kr., som jeg var i banken og sætte ind på min konto i dag. 

Før vi fik vores penge udbetalt var der Generalforsamling i Spare foreningen, og da jeg nu er medlem i Spare Foreningen på Irish Pub i Vinderup var det min mening helt at melde mig ud af den på Skipperkroen. 
Men der var så få fremmødte til Generalforsamlingen at det var svært at finde nye ansigter til de forskellige poster, og derfor valgte jeg at tage et år mere.
Dog sagde jeg STOP som optæller, nu har jeg taget min tørn på den post, nu orker jeg ikke mere. Jeg er så stadig med i Festudvalget.

Ved sidste Generalforsamling kom jeg med i Festudvalget, og der var virkelig en stemning af at nu skulle vi Fandeme til at arrangere fester på kroen. I løbet af det år lykkedes det at afholde et møde hvor der kom mange ideer på bordet, og det lykkedes så også at få alle ideerne fejet af bordet igen. 

Så i det nye Festudvalg vi nu har dannet, skal vi for alvor tænke ud af boxen.
Vi skal have skabt nogle fester, jo vel, men det aller aller vigtigste bliver, at få skabt en interesse for at blive medlem af Skipperkroens Spare Forening.
Vi har stadig ledige boxe, det kunne være rart om vi kunne få dem alle lejet ud. Jo flere medlemmer vi er jo mere har vi at gøre godt med, og så skulle vi også gerne kunne få alle til at møde op til Generalforsamlingen, så man kan få nogle nye ansigter valgt ind i Bestyrelsen. 

Jeg har en ide om at skabe nogle Hygge Lørdage, hvor man begynder dagen med Brunch.
Ude i Holstebro er der 3 steder man kan få Brunch om Lørdagen, og nu kommer Dalle Valle snart, så har de 4 steder. I Struer har vi INGEN steder man kan få Brunch Lørdag morgen, så her kunne vi godt skabe en succes.
Det behøver ikke være hver Lørdag, det bliver for meget af det gode, men engang i mellem.
Skipperkroen har indkøbt en ny og moderne Dartmaskine der bare står slukket ovre i hjørnet, så lad os for Pokker arrangere vores egen lille Dart turnering, hvor man starter med Brunch, og måske med et godt tilbud på Fadøl. 
De fleste mennesker kan da finde ud af at skyde en pil af sted, det tror jeg godt vi kunne få held med. 

Og med hensyn til festerne, har jeg hørt nogen mene de er lidt for kedelige. Ofte sker det at folk møder op til maden og straks de er færdige med at spise, skynder de sig hen på et andet værtshus. Når bandet går på scenen, spiller de stort set kun få dem der står bag baren og de få der blev tilbage. 

Jeg kan godt følge folk i det er lidt for kedeligt, for de bands der kommer og spiller er jo mænd, og de synger stort set kun de samme sange. Når man spørger om vi da ikke for engang skyld kan få noget Country, lyder det altså fjollet der står en mand og synger " Apple Jack " eller "Coal Miner's Daughter".

Lad os da prøve med en kvindelig sanger, jeg kender en på Facebook som nogle gange ligger en video ind. Hun og hendes band kan skabe en fest, hvor folk synger med på alle de sjove fællessange, og hun kan få folk ud på dansegulvet, hun kan også få Country Klassikerne til at lyde rigtigt. Oven i hatten er hun ret så køn og sexet. 
Er hun for dyr ? Altså hvis folk føler sig underholdt når de sætter sig til bords, er der ingen der smutter hen på et andet værtshus, så bliver de. Og morer de sig køber de flere drikkevarer, så jeg tror faktisk at det lønner sig, at satse på vi for engang skyld prøver med en kvindelig sanger.  

På Irish Pub i Vinderup, er jeg kommet med i deres Spare Forening. I September blev jeg spurgt om jeg kunne tænke mig at få en Box, jamen hvorfor ikke ?
Her er der pengeudbetaling i September, det er fandeme et dejligt tidpunkt på året. Det er lige efter sommerferien og før efterårsferien, hvor det føles rart lige at have lidt ekstra at gøre godt med.
Selv om jeg skal helt til Vinderup og putte penge i Boxen, kan jeg sagtens få det til at passe ind hver uge. Irish Pub har kun åben 3 dage om ugen; Torsdag, Fredag, og Lørdag.
Enten er jeg alligevel i Vinderup, for at få serveret Dagens Ret på Nørregades Køkken, eller også skal jeg til et eller andet på Irish Pub. Så når vi når til September håber jeg, at jeg også der kan prale af 0 bøder. 

Spare Foreningen på Irish Pub har intet Festudvalg, det behøves ikke da Pubben i forvejen er gode til i årets løb at arrangere fester og lign, med stor succes. 
Men når vi til September sidder til Generalforsamlingen vil jeg nu tillade mig at lufte min ide om, at man en eller to gange om året burde skabe en særlig begivenhed kun for os der er medlem af Irish Pubs Spare Bøsse. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar