søndag den 11. november 2018

FØDSELSDAG I TRUSTRUP.

Sammen med  min kære kollega og veninde Anette, var jeg inviteret over til vores fælles venner Mona og Claus, som bor i en mindre by Trustrup lidt udenfor Grenå. 
Vi skulle af sted Fredag, men inden jeg skulle hente Anette i Hem, var der lige en opgave jeg skulle klare først.

Først skulle jeg på Irish Pub i Vinderup, og putte penge i min sparebøsse, og så kunne jeg lige nå at nyde en Fredags øl, inden turen gik videre. 

Af sted til Hem efter Anette, fik mine ting over i hendes bil, og 2 ½ time senere kørte vi ned i gården hos Mona og Claus. 

De stod klar med en kold velkomst øl, og da den var drukken blev der sagt Værs go at sætte jer til bords.

Vi fik Mortens Aften menuen, And med hele pivtøjet. Det var virkelig lækkert mad, Mona er bare god til at lave mad, så vi kunne næsten trille fra bordet da vi var færdige med at spise.

Vi tog et smut hen på den lokale bodega Madam Mim, her skete der ikke det vilde. Så vi gik tilbage til Mona og Claus og fik et par drinks, inden vi gik forholdsvis tidligt i seng.

Lørdag skulle det fejres at Claus havde fødselsdag i onsdags, det var dog først om aften at det skulle fejres.
Så da vi havde spist morgenmad, kørte vi en tur. Rundt på Djursland ligger der mange store Herregårde og Slotte. Dem var vi rundt om, det gik ad smalle landeveje, med udsigt til Hav og skov, det var hyggeligt.

Kl.18:30 blev vi hentet af Monas søn, der skulle ind og besøge kammerat i Grenå og derfor tilbød at køre os der ind, og så køre os hjem igen når vi ville hjem. 

Fødselsdagen for Claus, havde de besluttet vi skulle fejre på Skakkesholm, og Mona og Claus ville betale hvad vi spiser og drikker.
De har et godt tilbud på Skakkesholm, i 2 timer må du spise af buffeten og hente alle de fadøl/ vand/ vin du kan drikke, for 299 kr. pr. person.
Det var noget ganske godt mad vi fik der, og en god service.

Skakkesholm www.skakkesholm.dk

Ligger omme på Grenå lystbådehavn, desværre er der på denne årstid ikke meget at se. Mona fortalte, at om foråret og om sommeren er det rigtigt hyggeligt, der ligger der mange både ved kajen, og man kan sidde og spise udendørs. Dog skal man så bare være indstillet på, at man får selskab af havnens måger.
Det kan jeg nu ikke se som et problem, altså da jeg i foråret var på weekend i Sæby og lige slog et smut til Frederikshavn for at spise frokost, blev jeg der omsværmet af et par måger mens jeg sad udendørs og spiste, det tog jeg nu ganske roligt og kunne ikke lade være med at grine af de to måger. 

Så jeg er da med på ideen, hvis vi igen skal spise på Skakkesholm til foråret. 

Da vi havde spist, tog vi en runde på et par af byens værtshuse. Først på Færgekroen, der var livemusik, en kvinde der lød som om hun var i færd med at føde, så vi gik igen.
Ind på Juuls Bar, få et par øl der, og så om på Brobaren.
Det var nu der jeg syntes var hyggeligst at være, der køber man 3 øl for en 50'er eller dobbelt op på en drink med vand for 45 kr. Og så var det en herlig kvinde bag baren, så det blev et par skægge timer vi fik der.

Mona ringede efter sin søn, og så kørte vi hjem igen hvor vi alle gik på hovedet i seng.

Og da vi havde spist morgenmad her til morgen, kørte Anette og jeg hjem igen.

Anette og jeg ses igen på lørdag, hvor vi skal til Julefrokost.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar